Fotbal intern

Presa chineză, atac dur la adresa lui Dan Petrescu! ”Are un comportament egoist și iresponsabil”

23.03.2019 | 18:15
Presa chineza atac dur la adresa lui Dan Petrescu Are un comportament egoist si iresponsabil
ADVERTISEMENT

Presa chineză a lansat un atac dur la adresa antrenorului Dan Petrescu, după ce a acesta a decis să-și rezilieze contractul cu clubul Guizhou Hengfeng și să se întoarcă la CFR Cluj. Campioana en titre și liderul la zi din Liga 1 Betano a anunțat vineri revenirea pe banca tehnică a ”Bursucului”, acesta semnând un contract pe trei sezoane și va avea un salariu anual de 600.000 de euro.

Presa chineză, atac dur la adresa lui Dan Petrescu: ”Toată lumea a rămas șocată”

”Într-un moment în care întregul club se pregătește de două meciuri în deplasare, CFR Cluj a anunțat oficial întoarcerea lui Petrescu. Toată lumea a rămas șocată de această veste. El a reziliat din propria dorință contractul cu Guizhou și a părăsit echipa. Are un comportament egoist și iresponsabil”, a fost atacul dur lansat de presa chineză la adresa lui Dan Petrescu, după ce  acesta a ales să plece de la Guizhou Hengfeng.

ADVERTISEMENT

FANATIK v-a prezentat firul evenimentelor care au dus la revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a ardelenilor. Momentul decisiv care l-a convins pe tehnician să se întoarcă în țară a fost vizita pe care i-a făcut-o patronul clubului CFR Cluj, Neluțu Varga, în capitala Emiratelor Arabe Unite, Dubai. Apoi, ”Bursucul” a confirmat această întâlnire și a spus că de această dată își dorește să stea o perioadă mai lungă în Gruia.

Dan Petrescu în timpul unei conferințe de presă din primul mandat la CFR Cluj
Dan Petrescu în timpul unei conferințe de presă din primul mandat la CFR Cluj

Gigi Becali, mulțumit de schimbarea de la CFR Cluj

Imediat după întoarcerea lui Dan Petrescu, CFR Cluj a anunțat prelungirea contractului pentru încă un sezon cu fundașul central brazilian Paulo Vinicius, unul dintre jucătorii preferați ai noului tehnician. Fanii formației din Gruia s-au arătat încântați de această decizie a oficialilor, considerându-l pe Vinicius unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1 Betano la ora actuală.

ADVERTISEMENT

Și finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, s-a declarat încântat de revenirea lui dan Petrescu șiu consideră că odată cu această mutare formația sa a revenit în lupta pentru titlu: Ce poate să facă mai bine decât 5 victorii la rând? Mie îmi convine că a venit Dan Petrescu. Eu cred că o să fie mai ușor. Asta e părerea mea. Sper din nou la titlu. Minteuan le câștiga toate meciurile și parcă juca și altceva”.

Tags: