ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Presa daneză a rămas impresionată de Keşeru: “Superb!”

Presa daneză a comentat înfrîngerea suferită de către echipa lor in meciul amical cu România, scor 2-0, disputat marţi seară pe Naţional Arena din Bucureşti. Danezii au criticat evoluţia...
Autor: Iuliana Spirache | 19.11.2014 | 12:24
Presa daneză a rămas impresionată de Keşeru:

Presa daneză a comentat înfrîngerea suferită de către echipa lor in meciul amical cu România, scor 2-0, disputat marţi seară pe Naţional Arena din Bucureşti. Danezii au criticat evoluţia naţionalei lor şi au lăudat jocul României.

Danemarca s-a prăbuşit în repriza a doua”, a titrat Ekstrabladet, care a continuat comentariul despre meci: “Naţionala noastră este lovită de un obicei foarte rău. Este dificil să cîstigi meciuri cînd primeşti mai întîi un gol. S-a întîmplat pentru a cincea oară în acest an. România a înscris primul gol într-o fază în care defensiva noastră a fost total depăşită”.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, jurnaliştii de la dr.dk au lăudat golurile marcate de către jucătorul stelei, Claudiu Keşeru: “Două goluri frumoase. Keşeru a fost de fiecare dată la finalizare şi a punctat cu două execuţii superbe”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!