Fotbal international

Presa din Anglia a dezvăluit că Vertonghen de la Tottenham a avut o relaţie cu prietena lui Eriksen! Starul danez neagă furios!

02.10.2019 | 18:44
Presa din Anglia a dezvaluit ca Vertonghen de la Tottenham a avut o relatie cu prietena lui Eriksen Starul danez neaga furios
ADVERTISEMENT

Presa din Anglia a dezvăluit că Jan Vertonghen, fundașul lui Tottenham a avut o relație cu prietena lui Christian Eriksen, coechipierul său. Starul danez a negat toate acuzațiile primite, iar Vertonghen i-a comentat pe Twitter, în care îl susține în afirmația că toate știrile apărute sunt false. Starul danez formează un cuplu cu Sabrina Kvist din anul 2012, iar din 2018 au un băiețel.

Presa din Anglia scrie despre o relație dintre Vertonghen cu prietena lui Eriksen

Presa din Anglia a scris despre o posibilă relație dintre Jan Vertonghen și prietena lui Christian Eriksen. Mai mult decât atât, britanicii au dezvăluit că cei doi au fost prinși de Harry Kane, starul echipei. Danezul a dezmințit toate acuzațiile și a spus că sunt „niște mizerii”, printr-o postare pe Twitter, postare la care a comentat și Jan Vertonghen, care îl aprobă pe mijlocașul lui Tottenham.

ADVERTISEMENT

Eriksen a fost aproape să semneze în vară cu Real Madrid, însă transferul mijlocașului nu s-a mai realizat. De-a lungul anilor, danezul a fost unul dintre cei mai exponențiali componenți ai echipei și este foarte iubit de fanii lui Spurs.

  • 27 de ani a împlinit Christian Eriksen pe 14 februarie
Harry Kane împreună cu Christian Eriksen. Sursă foto: hepta.ro
Harry Kane împreună cu Christian Eriksen. Sursă foto: hepta.ro

Danezul a fost pe teren în „umilința” cu Bayern

Christian Ericksen a intrat pe teren în minutul 64 al confruntării cu Bayern Munchen. Din păcate pentru el, nu a putut să facă nimic pentru a-și ajuta echipa să evite umilința pe care a trăit-o în fața campioanei Germaniei. Bavarezii s-au impus cu 7-2 în deplasarea din nordul Londrei și i-au oferit cea mai drastică înfrângere din cariera de antrenor al lui Mauricio Pochettino, antrenorul lui Spurs.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Tottenham a fost finalista Champions League din ultima ediție, nu au putut face față la asaltul impus de Bayern Munchen, deși au deschis scorul prin Heung-Min Son. În urma înfrângerii răsunătoare, Pochettino are o cotă de 2,5 la casele de pariuri pentru a fi demis.

  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Christian Eriksen, conform transfermarkt.com