Fotbal international

Presa din Argentina, în stare de şoc după 1-2 cu Arabia Saudită: “Impact total! Messi a eşuat” / “O lovitură mondială”

Presa din Argentina este în stare de şoc după ce Lionel Messi şi colegii lui au fost învinşi de Arabia Saudită în primul meci de la CM 2022.
22.11.2022 | 14:48
Presa din Argentina in stare de soc dupa 12 cu Arabia Saudita Impact total Messi a esuat  O lovitura mondiala
Ce scrie presa din Argentina după înfrângerea surprinzătoare în faţa Arabiei Saudite
ADVERTISEMENT

Argentina a fost învinsă de Arabia Saudită, scor 1-2, în una dintre cele mai mari surpize din istoria Campionatelor Mondiale, nu doar de la ediţia din 2022. După ce “pumele” au avut 1-0 la pauză, saudiţii au întors scorul cu două goluri în 4 minute.

Ce scrie presa din Argentina după înfrângerea surprinzătoare în faţa Arabiei Saudite

“O lovitură mondială”, au titrat jurnaliştii de la Ole, care au ilustrat cu o imagine în care Emiliano Martinez priveşte cum mingea şutată de saudiţi intră în poartă.

ADVERTISEMENT

“Este o lovitură, o adevărată lovitură pe care naţionala a primit-o la debutul în Mondialul din Qatar. Argentina a jucat cu un oarecare confort, după golul rapid al lui Messi, dar au venit loviturile din a doua repriză şi Arabia Saudită zguduie Cupa Mondială. Acum, Argentina nu mai are voie să greşească dacă vrea în optimile de finală”, au scris cei de la Ole.

“Impact total. Cele două goluri ale Arabiei Saudite au pus Argentina în genunchi. Chipurile de uimire de pe teren, de la finalul meciului, sunt în toată Argentina şi chiar în întreaga lume. O rafală în patru minute şi două şuturi pe poartă au adus anihilarea selecţionatei noastre”, au notat cei de la La Nacion.

ADVERTISEMENT

“Lovitură grea pentru Argentina: Arabia Saudită a surprins întreaga lume”

“Pe stadionul din Lusail, selecţionata lui Scaloni şi-a complicat drumul spre optimile de finală. Argentina a pierdut primul meci, după seria de 36 de partide fără înfrângere, chiar la debutul la Mondialul din Qatar”, a fost reacţia celor de la Clarin.

“Prima mare surpriză de la Mondialul din Qatar! Arabia Saudită a învins Argentina. Echipa lui Scaloni a căutat egalarea, dar s-a lovit de defensiva bună a saudiţilor şi ratează debutul la Mondial”, au scris jurnaliştii de la Infobae.

ADVERTISEMENT

Reacţia presei internaţionale după Argentina – Arabia Saudită 1-2

“Argentina a suferit o căzătură puternică în faţa Arabiei Saudite. Messi a marcat din penalty, dar saudiţii au revenit. ‘Pumele’ au avut trei goluri anulate” – AS (Spania)

“Lionel Messi a eşuat în una dintre cele mai mari surprize din istoria Campionatului Mondial. Un meci incredibil, cu două reprize total diferite” – The Sun (Anglia)

ADVERTISEMENT

“Colapsul Argentinei. Arabia Saudită a revenit l-a învins pe Lionel Messi la debutul în Campionatul Mondial 2022. Acum, argentinienii sunt în mare pericol să rateze calificarea în optimile de finală” – Gazzetta dello Sport (Italia)

ADVERTISEMENT