Fotbal intern

Presa din Armenia, euforică după victoria cu România! Cum au sărbătorit jucătorii lui Joaquin Caparros. Video

01.04.2021 | 09:22
Presa din Armenia euforica dupa victoria cu Romania Cum au sarbatorit jucatorii lui Joaquin Caparros Video
ADVERTISEMENT

Presa din Armenia este euforică după victoria naționalei în fața României, în preliminariile CM 2022, și relatează faptul că elevii lui Joaquin Caparros sunt la același nivel cu Anglia, Danemarca și Italia.

”Tricolorii” au cedat cu 3-2 la Erevan după ce au condus cu 2-1 și se află după trei meciuri pe locul 4 în grupă, micșorându-și șansele de calificare la CM 2022.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Șumudică s-a arătat contrariat de jocul reprezentativei noastre și a criticat dur prestațiile lui George Pușcaș și Vasile Mogoș.

Victoria cu România, celebrată în presa din Armenia

În schimb, presa din Armenia a scris la superlativ despre naționala lui Joaquin Caparros după prima victorie din istorie în fața selecționatei României. Adversarii noștri au maximum de puncte după primele trei etape și visează cu ochii deschiși la turneul final din Qatar.

ADVERTISEMENT

”Victorie fantastică! Naționala Armeniei a reușit să învingă și România. Echipa noastră s-a aruncat în atac încă din debutul partidei, dar românii ne-au neutralizat acțiunile. Joaquin Caparros a făcut trei schimbări la pauză, iar Armenia a fost și mai activă după pauză.

Barseghyan a transformat cu mult calm lovitura de la 11 metri din final și a dus scorul la 3-2. După trei jocuri, Armenia are punctaj maxim! Doar patru echipe au punctaj maxim după primele trei etape din preliminariile CM 2022: Armenia, Anglia, Danemarca și Italia. Victoria cu România este cu adevărat una fantastică”, a scris site-ul armsport.am.

ADVERTISEMENT

Armenii au dat drumul la sărbătoare

Imediat după ultimul fluier al întâlnirii de la Erevan, jucătorii echipei naționale a Armeniei au început sărbătoarea pe teren alături de cei 4.300 de spectatori care au fost prezenți pe stadion. Ei s-au bucurat alături de fani în stilul făcut celebru de islandezi la Euro 2016.

După ce au părăsit terenul de joc, elevii spaniolului Joaquin Caparros au continuat petrecerea la vestiare unde s-au pozat în grup. Armenia este liderul Grupei J, cu 9 puncte, urmată de Macedonia de Nord și Germania, cu câte 6, România și Islanda, cu câte 3, Liechtenstein fiind ultima, fără niciun punct.

ADVERTISEMENT

Fostul portar Florin Prunea a vorbit după înfrângerea umilitoare a României în fața Armeniei și crede că sunt probleme mari între Mirel Rădoi și jucătorii echipei naționale. El i-a cerut selecționerului să demisioneze.

ADVERTISEMENT