Presa din Belgia îl elogiază pe Nicolae Stanciu: “Strălucește la Sparta Praga, are cifre impresionante”

Andrei David    Claudiu Surmei   
în Fotbal international
15/11/2018, 12:04
Presa din Belgia îl elogiază pe Nicolae Stanciu: “Strălucește la Sparta Praga, are cifre impresionante” GALERIE FOTO
Presa din Belgia îl elogiază pe Nicolae Stanciu după ultimele evoluții

Nicolae Stanciu trece printr-o perioadă foarte bună a carierei, iar mai multe cluburi din Bundesliga și Serie A și-au arătat interesul pentru a-l transfera în această iarnă. Presa din Belgia îl elogiază pe mijlocașul român după evoluțiile în tricoul Spartei din prima parte a campionatului și face o comparație cu perioada mai puțin bună petrecută la Anderlecht.

16 meciuri a jucat Nicolae Stanciu pentru Sparta Praga în acest sezon, în care a marcat 4 goluri și a dat 7 pase decisive. Evoluțiile internaționalului român l-au adus în atenția unor cluburi importante precum Inter Milano, AC Milan și Borussia Monchengladbach, însă Stanciu a declarat că pentru moment are alte planuri. “Nu mă gândesc la aşa ceva. Suntem în plin sezon şi mă simt bine la Sparta. Sunt aici ca să câştig trofee. Categoric, nu vreau să plec până nu voi obţine un trofeu cu Sparta”, a spus Stanciu.

Presa din Belgia îl elogiază pe Nicolae Stanciu după ultimele evoluții

“Stanciu are deja cifre mai bune decât a avut la Anderlecht. După un transfer ratat la Anderlecht, care a plătit pentru el aproape 10 milioane, cu tot cu bonusuri, Stanciu strălucește la noul club. A ajuns deja la 4 goluri și 7 assist-uri în acest sezon. Playmaker-ul român are cifre impresionante deja la Sparta Praga, mai bune decât cele de la Anderlecht, unde a evoluat mult mai mult”, notează site-ul belgian sportsactu.be.

Nicolae Stanciu a fost cumpărat de Anderlecht de la FCSB în anul 2016 cu suma de 10 milioane de euro, cu tot cu bonusuri. Stanciu a jucat 53 de meciuri pentru clubul belgian, pentru care a marcat 9 goluri și a dat 10 pase de gol. Puțin pentru un mijlocaș ofensiv care părea că va fi noua stea a fotbalului românesc. Belgienii l-au vândut la Sparta Praga la începutul lui 2018, iar Stanciu a început din nou ascensiunea. A jucat în total în 30 de meciuri pentru cehi și a marcat 10 goluri, reușind și 10 pase decisive.

Închide ×