Sporturi

Presa din Canada o laudă pe Bianca Andreescu înainte de finala US Open: ”5 momente memorabile din 2019”

07.09.2019 | 18:03
Presa din Canada o lauda pe Bianca Andreescu inainte de finala US Open 5 momente memorabile din 2019
ADVERTISEMENT

Presa din Canada o laudă pe Bianca Andreescu înaintea finalei de la US Open, în care o va întâlni pe americanca Serena Williams. Jucătoarea cu origini române se află în fața celei mai mari performanțe din carieră, câștigarea unui Grand Slam, iar performanțele realizate în anul 2019, în care a pierdut doar patru meciuri, o îndreptățesc să spere la un rezultat uimitor la Flushing Meadows.

Presa din Canada o laudă pe Bianca Andreescu înainte de finala US Open

Presa din Canada a acordat spații largi marii finale de la US Open, iar site-ul ctvnews.ca a făcut un material în care a prezentat cele cinci momente memorabile ale Biancăi Andreescu în anul 2019. Sportiva în vârstă de 19 ani se află într-o formă extraordinară, ea urmând să ajungă în premieră în Top 10 WTA de luni, după ce la începutul sezonului se afla pe locul 178.

ADVERTISEMENT

”Anul de vis a început la Auckland, acolo unde a trecut de trei tururi de calificare pentru a intra pe tabloul principal. Nu s-a oprit aici, le-a învins pe fostele lidere mondiale Caroline Wozniacki și Venus Williams și a ajuns în prima finală importantă din carieră. A cedat în fața Juliei Gierges în trei seturi, dar canadienii au înțeles că se naște o stea”, a scris sursa citată.

Bianca Andreescu sărbătorind calificarea în finala US Open

Scandal cu Kerber la Miami

”Andreescu a stârnit cu adevărat vâlvă la Indian Wells, după ce a câștigat cel mai mare turneu din circuitul WTA, după cele de Grand Slam. Ea a învins cinci jucătoare importante pe traseu pentru a se impune într-o finală dramatică în care a întâlnit-o pe mult mai titrata Angelique Kerber”, au mai notat jurnaliștii canadieni.

ADVERTISEMENT

Aceștia au continuat materialul cu turneul de la Miami, în care Bianca Andreescu s-a reîntâlnit cu Angelique Kerber, iar partida s-a încheiat cu reproșuri dure din partea nemțoaicei: ”Canadianca a chemat în mai multe rânduri medicul din cauza durerilor la umăr, dar a reușit o nouă victorie în trei seturi. Kerber nu a mai rezistat și a acuzat-o că joacă teatru”. Însă, accidentarea a fost serioasă și Bianca s-a retras din turneu a doua zi.

”Bianca este pregătită pentru pasul cel mare”

”După o pauză de aproximativ patru luni cauzată de accidentare ala umăr, Andreescu a revenit la Rogers Cup și a câștigat patru din cele cinci meciuri de până la finală în trei seturi. În finala cu Serena Williams s-au jucat doar patru game-uri și americanca s-a retras, iar tânara jucătoare canadiană a mers imediat să o consoleze pe adversara sa. Atitudinea sa i-a adus numai cuvinte de laudă din partea americancei”, au scris canadienii.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii din Canada au încheiat materialul cu semifinala de la US Open cu Belinda Bencic în care Bianca Andreescu a revenit de la 2-5 în setul secund și l-a câștigat cu 7-5 pentru a accede în prima sa finală de Grand Slam. ”Această revenire fantastică arată că Bianca este pregătită pentru pasul cel mare. Urmează întâlnirea cu legendara Serena Williams, dar Andreescu a arătat că este capabilă de orice”, a mai scris sursa citată.

Mai multe staruri din sportul canadian i-au transmis mesaje de încurajare înaintea finalei de la US Open. Întâlnirea Bianca Andreescu – Serena Williams se va disputa sâmbătă, de la ora 23:00.

ADVERTISEMENT