Sport

Presa din Danemarca înfige cuțitul în rana FCSB-ului, după dezastrul cu Silkeborg: „Echipa din România a fost foarte slabă!”

FCSB a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul celor de la Silkeborg. Fără 7 jucători de bază „roș-albaștrii” au pierdut, scor 0-5.
06.10.2022 | 23:59
Presa din Danemarca infige cutitul in rana FCSBului dupa dezastrul cu Silkeborg Echipa din Romania a fost foarte slaba
Presa din Danemarca o ridiculizează pe FCSB după înfrângerea cu Silkeborg, scor 5-0. Sursă foto: Facebook - FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din Europa contra celor de la Silkeborg. Danezii au învins, scor 5-0 și au obținut prima victorie în grupa B din Conference League. Presa din Danemarca i-a lăudat pe fotbaliștii lui Kent Nielsen și a ridiculizat formația lui Dică.

Presa din Danemarca o ridiculizează pe FCSB după înfrângerea cu Silkeborg

Presa daneză nu a avut milă de formația finanțată de Gigi Becali despre care scris că a avut o prestație foarte slabă. „Opriți-vă, ce demonstrație de forță! Silkeborg a fost net superioară în meciul cu FCSB, care a fost fără câțiva jucători de bază.

ADVERTISEMENT

Asta s-a putut vedea pe teren, unde Silkeborg a făcut ce a vrut cu echipa din România, iar partida a fost decisă rapid.

De asemenea, trebuie să fim sinceri. Echipa din România, decimată, a fost foarte slabă. Silkeborg poate sărbători prima victorie europeană a sezonului, necesară pentru a menține visul calificării în primăvară”, au notat cei de la tipsbladet.dk.

ADVERTISEMENT

Presa daneză, despre soarta meciului Silkeborg – FCSB: „A fost efectiv decis la pauză”

Presa din țara echipei gazdă a continuat să spună lucrurilor pe nume. Silkeborg a condus-o cu 3-0 la pauză pe trupa antrenată de Nicolae Dică, iar jurnaliștii danezi au considerat că meciul a fost decis încă din acel moment.

„Silkeborg a oferit o demonstraţie de forţă. Ce show, Silkeborg! Românii de la FCSB au fost trimişi acasă cu un dureros 5-0. Jucătorii lui Silkeborg au arătat un fotbal de vis în meciul de Conference League.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost efectiv decis la pauză, când gazdele conduceau cu 3-0. Este prima victorie europeană pentru Silkeborg”, au scris și jurnaliștii Sport.tv2.dk.

Mai mult decât atât, o altă publicație a consemnat faptul că fotbaliștii danezi nu au avut nicio problemă în a-și adjudeca victoria. „Silkeborg nu a avut probleme să învingă FCSB, care a fost trimisă acasă în România cu cinci goluri în bagaje. Trupa lui Kent Nielsen a urcat pe locul 3 în grupa din Conference League”au scris jurnaliștii de la Bold.dk.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică își cere scuze fanilor după Silkeborg – FCSB 5-0

Deși Nicolae Dică a mărturisit că a luat decizia singur de a odihni 7 titulari pentru meciul cu Petrolul, antrenorul FCSB-ului regretă alegerea făcută și le cere iertare suporterilor trupei „roș-albastre”.

„Fanii au perfectă dreptate, îmi cer scuze față de ei, că am făcut o partidă slabă. M-am bucurat că au rămas alături de echipă, sper și cred că vor rămâne în continuare, pentru că jucătorii au nevoie de ei.

N-am arătat bine în această seară. Este clar că atunci când echipa joacă slab, antrenorul este cel care greșește. Trebuie să înțelegem, chiar dacă au jucat jucători foarte tineri, mă așteptam la mai mult de la ei”, a mărturisit Nicolae Dică după meciul din Danemarca.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT