Sport

Presa din Georgia, surprinsă de victoria lui Saburtalo cu FCSB: ”Am fost încântați de cea de la care ne așteptam cel mai puțin”

FCSB a pierdut neașteptat meciul cu Saburtalo din prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, iar presa din Georgia a elogiat prestația elevilor lui Lasha Nozadze.
22.07.2022 | 11:20
Presa din Georgia surprinsa de victoria lui Saburtalo cu FCSB Am fost incantati de cea de la care ne asteptam cel mai putin
FCSB a pierdut neașteptat meciul cu Saburtalo din prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, iar presa din Georgia a elogiat prestația elevilor lui Lasha Nozadze
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au avut o prestație modestă și au cedat cu 1-0, însă păstrează șanse de calificare pentru returul de pe Arena Națională.

Victoria lui Saburtalo cu FCSB a luat prin surprindere presa din Georgia

FCSB era considerată mare favorită înaintea meciului cu Saburtalo, iar victoria formației din Georgia a luat prin surprindere și presa locală, care scrie despre un rezultat istoric în fața vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

”Saburtalo a dominat pe parcursul meciului, controlând jocul. Cele mai multe atacuri ale echipei din Tbilisi au venit din flancul drept, fundașul Giorgi Gocholeishvili făcând un meci senzațional, cu mai multe pătrunderi care au produs pericol la poarta adversarilor.

În minutul 50, echipa lui Lasha Nozadze a pornit pe un contraatac, iar Levan Nonikashvili a marcat cu un șut din afara careului. Și repriza secundă a fost controlată de Saburtalo. În minutul 55, Levan Nonikashvili a surprins mai mulți adversari și l-a lăsat pe Sikharulidze față în față cu portarul, însă experimentatul atacant nu a putut marca.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, Saburtalo a învins o echipă puternică din România și ne-a oferit o surpriză. Să fim sinceri: spre deosebire de alte echipe din Georgia, am fost încântați de cea de la care ne așteptam cel mai puțin. Mulțumim!”, a scris site-ul sportall.ge.

Becali vrea să-l dea afară pe Toni Petrea după rușinea din Georgia

În acest moment, Saburtalo este formația georgiană cu cele mai mari șanse să meargă mai departe în cupele europene. Campioana Dinamo Batumi a fost eliminată din Champions League, iar în prima manșă din turul 2 preliminar din Conference League a pierdut clar contra lui Lech Poznan, scor 0-5.

ADVERTISEMENT

Tot în cea de-a treia competiție a Europei, formațiile Dinamo Tbilisi și Dila Gori au fost eliminate încă din primul tur preliminar de formațiile Paide, din Estonia, respectiv KuPS, din Finlanda.

FCSB a început dezastruos noul sezon, iar FANATIK a aflat că înfrângerea din meciul cu Saburtalo, din prima manșă a turului 2 preliminar al Conference League, îi va fi fatală lui Toni Petrea. Patronul este hotărât să schimbe antrenorul după acest început slab, iar prima variantă de înlocuire este Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Joonas Tamm a debutat la FCSB în meciul din Georgia, însă evoluţia fundaşului estonian a fost una modestă. Gigi Becali l-a ironizat pe apărătorul său şi a trimis câteva săgeţi şi către Mihai Stoica, omul care l-a adus.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT