Presa din Germania după Leipzig – Craiova 3-1: “Craiova n-a existat. Am ratat un festival de goluri”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
10/08/2018, 00:30
Presa din Germania după Leipzig – Craiova 3-1: “Craiova n-a existat. Am ratat un festival de goluri” GALERIE FOTO
Presa din Germania a criticat U Craiova

Presa din Germania a criticat dur prestaţia elevilor lui Devis Mangia în partida RB Leipzig – U Craiova 3-1 din manşa tur în turul al treilea din Europa League. Cele mai importante publicaţii ale nemţilor nu au iertat meciul slab făcut de olteni pe Red Bull Arena şi au avut cuvinte grele la adresa jucătorilor români.

“În duelul cu piticii din România, RB a irosit foarte multe ocazii, ratând astfel un festival de goluri. Leipzig a avut 80 la sută posesie în prima repriză și 8 șuturi la poartă. Craiova pur și simplu n-a existat”, au scris jurnaliştii de la Bild.

Leipzig – Craiova 3-1. Antrenorul nemţilor, mulţumit

“Am făcut o partidă aproape perfectă, în ciuda lipsei ce concentrare din fața porții. Golul primit e enervant, pentru că meciul era practic jucat. Dar sunt încrezător că vom câștiga și returul de la Craiova, a declarat Ralf Rangnick

“Golul primit în prelungiri umbrește victoria lui RB Leipzig. Craiova a fost inofensivă” SID, agenție germană de presă

Ştirea MOMENTULUI

UEFA a deschis anchetă după meciul FCSB – Hajduk Split. Ce acuzaţii aduce forul european şi ce riscă FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×