Fotbal international

Presa din Germania tună după eliminarea “panzerelor” de la CM 2022: “Cât de ruşinos! O dramă” / “Dezastrul german”

Cum a reacţionat presa din Germania după ce selecţionata lui Hansi Flick a fost eliminată în faza grupelor de la Campionatul Mondial 2022.
01.12.2022 | 23:50
Presa din Germania tuna dupa eliminarea panzerelor de la CM 2022 Cat de rusinos O drama  Dezastrul german
Cum a reacţionat presa din Germania după eliminarea de la Campionatul Mondial 2022
ADVERTISEMENT

Germania a părăsit Campionatul Mondial după faza grupelor, iar jurnaliştii nemţi nu-i menajează deloc pe jucătorii lui Hansi Flick. Chiar dacă au câştigat meciul cu Costa Rica, scor 4-2, germanii au fost eliminaţi în urma victoriei Japoniei în faţa Spaniei.

Cum a reacţionat presa din Germania după eliminarea de la Campionatul Mondial 2022

“Cât de ruşinos! Suntem eliminaţi. Bilanţul este amar pentru Germania: o înfrângere jenantă împotriva Japoniei, o remiză importantă cu Spania şi o victorie cu Costa Rica. Este o ruşine. După Rusia 2018 ne-am gândit că nu poate fi mai rău. Azi ştim, lucruri se înrăutăţesc Lumea fotbalului obişnuia să tremure în faţa noastră. Acum, Germania este doar un pitic. Este o dramă” – Bild

ADVERTISEMENT

“Pentru că Japonia a câştigat, Germania este eliminată de la Campionatul Mondial. Calificarea nu a stat în mâinile noastre. Am început bine, Costa Rica a întors scorul, dar am câştigat cu 4-2. Până la urmă a fost prea puţin” – Kicker

“S-a terminat după faza grupelor. Dezastrul german este pecetluit. Pentru a doua oară, după Mondialul din 2018, Germania este eliminată prematur. Am bătut Costa Rica, dar Spania a pierdut în faţa Japoniei” – Welt

ADVERTISEMENT

“În ciuda unui 4-2, Germania a eşuat din nou în faza grupelor. Nici patru goluri nu au fost suficiente pentru că Spania a fost învinsă de Japonia” – Der Spiegel

Ce scrie presa internaţională după eliminarea Germaniei de la Campionatul Mondial 2022

“Havertz a salvat Spania, dar Germania spune adio Campionatului Mondial. Jucătorii lui Flick s-au conformat într-un meci cu o desfăşurare nebună, dar sunt eliminaţi pentru că ajutorul spaniol nu a mai venit” – AS (Spania)

ADVERTISEMENT

“Ne vedem mai târziu. Durere pentru Germania, care este eliminată din nou în faza grupelor, după o victorie controversată a Japoniei cu Spania” – The Sun (Anglia)

“Dezamăgitoarea Germanie a învins Costa Rica, dar nu i-a fost suficient şi a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar. Nemţii trebuie să se învinovăţească pentru înfrângerea din faţa Japoniei, meci care i-a costat mult” – Gazzetta dello Sport (Italia)

ADVERTISEMENT

“Să câştigi nu este mereu îndeajuns. Germania a fost eliminată de la Campionatul Mondial chiar dacă a învins Costa Rica. După fiasco din 2018, nemţii trăiesc o nouă seară de coşmar” – L’Equipe (Portugalia)

ADVERTISEMENT
Tags: