ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Presa din Grecia încearcă să ne ADOARMĂ: ”România e mai bună!”

Presa din Grecia ridică în slăvi naţionala lui Piţurcă cu cîteva ore înainte de meci. Jurnaliştii eleni sînt de părere că ”tricolorii” sînt cei mai grei adversari pe care...
Autor: Claudiu Melinte | 15.11.2013 | 17:27
Presa din Grecia încearcă să ne ADOARMĂ: ”România e mai bună!”

Presa din Grecia ridică în slăvi naţionala lui Piţurcă cu cîteva ore înainte de meci. Jurnaliştii eleni sînt de părere că ”tricolorii” sînt cei mai grei adversari pe care selecţionala lor îi putea ”prinde” la tragerea la sorţi.

ADVERTISEMENT

“România este probabil cea mai bună opozantă posibilă din play-off, dar valabilitatea acestui lucru nu poate fi măsurată şi reprezintă o armă cu două tăişuri. Mai mult, la o privire atentă, tricolorii par o formaţie mai bună ca Grecia. Nu din punct de vedere individual, acolo unde elevii lui Santos sînt superiori, ci al grupului. Există o chimie evidentă între jucătorii români, o consistenţă a jocului lor, foarte plăcută ochiului”, notează sport24.gr

Jurnaliştii eleni cred că principalul pericol va veni de la Alex Bourceanu, despre care grecii scriu că este cel mai agresiv jucător al României.

ADVERTISEMENT

“Victor Piţurcă preferă sistemul 4-2-3-1, dar, în funcţie de adversar şi de momentul jocului, românii pot trece la un clasic 4-4-2. Obiectivul lor numărul unu e să nu primească gol şi vor încerca să micşoreze pe cît posibil distanţa dintre linii. Arma lor principală este Alexandru Bourceanu. Mijlocaşul de 28 de ani al Stelei joacă extrem de agresiv, cu multă agresivitate, pasiune şi determinare. Pune presiune maximă pe mijlocaşii adverşi şi ajută deseori atacul cu pase exacte, pentru fotbaliştii de pe flancuri”, mai scriu jurnaliştii de la Atena.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!