Sport

Presa din Honduras tună după eșecul cu România: ”Am dominat tot meciul”

Naționala României a început cu dreptul Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar presa din Honduras vorbește despre un succes nemeritat.
22.07.2021 | 18:04
Presa din Honduras tuna dupa esecul cu Romania Am dominat tot meciul
ADVERTISEMENT

”Tricolorii”  s-au impus cu 1-0 după un autogol al adversarilor în finalul primei reprize și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturi.

Victoria României, pusă la îndoială de presa din Honduras

În schimb, presa din Honduras s-a arătat extrem de nemulțumită de eșecul în fața reprezentativei României, considerând că elevii lui Miguel Falero au dominat autoritar întâlnirea și meritau mult mai mult.

ADVERTISEMENT

”Debut durers la Tokyo 2021, cu un eșec nemeritat împotriva României”, a titrat publicația Mas, care a mai scris: ”Deși Honduras a făcut un meci excelent, nu a avut capacitatea de a înscrie măcar un gol în cele 90 de minute împotriva europenilor, care au respectat planul tactic pe toată durata meciului.

Am dominat tot meciul, mai ales în repriza a doua, dar autogolul lui Casildo de la finalul primei reprize a fost suficient pentru victoria românilor, care conduc acum grupa, alături de Noua Zeelandă”.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii hondurieni consideră că România a câștigat cu noroc

Sursa citată consideră că Honduras a fost echipa mai bună în întâlnirea de la Kashima, iar golul ”tricolorilor” a venit contrar cursului jocului.

”Când nimeni nu se aștepta, un corner executat de Andrei Ciobanu a fost deviat nefericit de Elvin Casildo în propria poartă, oferindu-le astfel românilor un avantaj nemeritat.

ADVERTISEMENT

Honduras a încheiat meciul fiind mai bună, deși nu obține niciun punct. Drumul de la Tokyo începe cu o înfrângere dureroasă, care ne obligă să câștigăm cu Noua Zeelandă, duminică”, a notat jurnaliștii din Honduras.

Surprize în prima zi a turneului

Imediat după victoria în fața Hondurasului, la meciul de debut de la JO, selecționerul Mirel Rădoi a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii săi și se gândește deja la întâlnirea împotriva Coreei de Sud, care ne poate asigura locul în sferturi.

ADVERTISEMENT

În prima zi din turneul masculin s-au înregistrat o serie de surprize, printre care și succesul Noii Zeelande în fața Coreei de Sud, scor 1-0, prin reușita lui Chris Wood care a fost validată numai după intervenţia VAR.

Pentru naționala României urmează întâlnirea împotriva Coreei de Sud, meci programat duminică, 25 iulie, de la ora 14:00. Trei ore mai devreme se va juca cealaltă întâlnire a grupei, între Noua Zeelandă și Honduras.

ADVERTISEMENT