Presa din Islanda, anunț neașteptat despre duelul cu România: “Nu este clar dacă putem juca acasă în martie sau meciul se va muta”

Iulian Pavel   
în Echipa nationala
22/11/2019, 14:06
Presa din Islanda, anunț neașteptat despre duelul cu România: “Nu este clar dacă putem juca acasă în martie sau meciul se va muta”
Islanda, adversara României de la baraj. Sursa foto: Sportpictures.

Presa din Islanda a reacționat imediat după ce a aflat că va juca împotriva României în barajul pentru Euro 2020. În ultimul act, vom juca împotriva învingătoarei dintre Ungaria și Bulgaria. “Tricolorii” au avut noroc și au scăpat de al doilea traseu posibil de la baraj, cu Scoția, Serbia și Norvegia.

Presa din Islanda, anunț neașteptat despre România: “Nu este clar dacă putem juca acasă în martie sau meciul se va muta”

“Vom juca împotriva României pe teren propriu, iar eventuala finală în deplasare, conform tragerii la sorți. Dar nu este clar dacă putem juca acasă în martie sau dacă meciul se va muta în altă parte”, au scris jurnaliștii islandezi pe mbl.is.

Federația din Islanda a anunțat totuși că meciul se va desfășura la Reykjavik, pe 26 martie. În aceste preliminarii, islandezii au disputat partidele din martie în deplasare, iar în trecut s-a întâmplat să joace în Danemarca meciurile de acasă. Temperatura medie în luna martie de -2 grade, iar recordul negativ este -16 grade. Martie este luna din an cu cele mai multe precipitații în Islanda.

“România va avea un antrenor la baraj”

Islandezii au scris și despre demisia lui Cosmin Contra de pe banca naționalei: “Rezultatele din preliminarii nu au fost pe măsura așteptărilor Federației din România, iar cele două părți au încheiat colaborarea. Acum, antrenorii noștri trebuie să identifice stilul viitorului selecționer, nu cele care au fost în ultimii ani”.

“Este clar acum, vom evolua în semifinalele pentru Euro cu România, dar nu vom juca acasă dacă ne calificăm în finală. Fanii și Federația nu vor ști cum să se organizeze pentru posibila finală cu 5 zile înainte”, a scris și site-ul dv.is.

Închide ×