Fotbal intern

Presa din Islanda, la picioarele vedetei Sigurdsson: “A dus echipa la un pas de Euro”

09.10.2020 | 00:27
Presa din Islanda la picioarele vedetei Sigurdsson A dus echipa la un pas de Euro
ADVERTISEMENT

România a clacat în Islanda, confruntare pe care a pierdut-o cu scorul de 1-2. “Tricolorii” nu au arătat nimic în acest meci de baraj și singurul șut pe poartă a venit la faza penalty-ului acordat cu VAR de arbitrul Damir Skomina. 

Islandezii au marcat în prima repriză prin vedeta Gylfi Sigurdsson, care a înscris de două ori în poarta lui Tătărușanu și a adus liniștea în tabăra adversă. România a încercat să revină în partea secundă, însă eforturile au fost palide.

ADVERTISEMENT

Chiar și după faza penalty-ului, România nu a putut pune probleme și nu a mai trimis niciun șut pe poarta lui Halldorsson. Islandezii vor evolua în finala pentru Euro la Budapesta, împotriva Ungariei, în luna noiembrie.

Presa din Islanda, la picioarele vedetei Sigurdsson: “A dus echipa la un pas de Euro”

Presa islandeză exultă după victoria împotriva României și îl ridică în slăvi pe Gylfi Sigurdsson, eroul națiunii după acest meci. Cele mai importante publicații din Islanda au alocat spații importante acestei victorii.

ADVERTISEMENT

Vă prezentăm în cele ce urmează titlurile importante din presa islandeză:

Visir: “Gylfi aduce Islanda cu un pas mai apropae de al treilea turneu major la rând”

Mlb.is: “Două goluri ale lui Gylfi duc Islanda în finala de la Budapesta”

DV: “Islandezii, nemulțumiți de arbitraj după victorie: «A devenit inamicul națiunii»”, aluzie la arbitrajul lui Damir Skomina.

Islandezii au scris pe larg de faza controversată din minutul 62 în care Andrei Burcă a încasat un cot în figură. După consultarea arbitrajului video, Skomina a decis să acorde lovitura de la 11 metri pentru România.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,77 este cota pentru „X2” la meciul Norvegia-România. Vezi aici toate cotele!