Sport

Presa din Italia, la picioarele lui Dennis Man și Valentin Mihăilă după victoria Parmei din Serie B: „Pur și simplu devastator” / “De neoprit”

Parma are un start foarte bun de sezon, asta datorită și lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.
13.09.2021 | 20:35
Presa din Italia la picioarele lui Dennis Man si Valentin Mihaila dupa victoria Parmei din Serie B Pur si simplu devastator  De neoprit
ADVERTISEMENT

Dennis Man a reușit al doilea său gol din acest sezon pentru Parma. Echipa internaționalului român a câștigat cu scorul de 4-0 duelul cu Pordenone. Valentin Mihăilă a fost și el titular, iar presa din Italia le-a acordat note destul de decente celor doi români.

Dennis Man, lăudat de presa din Italia

Cel care a ieșit prmul în evidență a fost Dennis Man. Fostul jucător al celor de la FCSB a fost luădat de publicațiile din Italia.

ADVERTISEMENT

Cei de la Parma Live i-au acordat nota 6,5 şi au adăugat că internaționalul român a intrat bine în meci, reușind al doilea său gol din acest sezon pentru Parma.

Jurnaliștii de la TuttoMercatoWeb i-au acordat nota 7 cu mențiunea că Dennis Man a fost „pur și simplu devastator pe contraatac”, românul având și alte șanse de a marca.

ADVERTISEMENT

Site-ul Parma Today a scris că Dennis Man a fost mult prea rapid pentru pentru adversarii săi. Aceștia i-au dat nota 6,5, aducând aminte că a semnat unul din golurile Parmei.

Valentin Mihăilă, laudat pentru perfomanța sa

Celelălt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a fost titular în meciul cu Pordenone, evoluând 58 de minute.

ADVERTISEMENT

Cei de la Parma Live l-au notat cu 6,5 pe internaționalul român. “Deși nu este încă fizic la cel mai înalt nivel, se află într-o formă excelentă și este de neoprit, creând multe pericole în apărarea rivalilor și reușind o cursă excelentă”.

Publicația TuttoMercatoWeb, i-a acordat și ea lui Valentin Mihăilă aceeași notă ca cei de la Parma Live, 6,5. Jurnaliștii au punctat că mijlocaşul român rămâne în continuare un jucător important pentru Parma.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, cei de la Parma Today i-au dat nota 6, adăugând că Valentin Mihăilă a început meciul bine și și-a „înnebunit” adversarul direct

Parma, start bun de campionat

După 3 etape trecute, Parma se află pe locul 4 în Serie B, cu 7 puncte acumulate. Formația românilor a început sezonul cu un egal, 2-2 la Frosinone, meci unde au condus până în minutul 88, dar au fost egalați pe final.

Etapa trecută, Valentin Mihăilă a fost eroul celor de la Parma, acesta reușind să marcheze în minutul 96 golul victoriei în meciul cu Benevento.

Pentru echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă urmează duelurile cu Cremonese, Ternana și Pisa. La ultima echipă  evoluează internaționanul român Marius Marin.

ADVERTISEMENT