Fotbal international

Presa din Rusia îl avertizează pe Mircea Lucescu să nu se ducă la Dinamo Moscova: ”Ar eșua acolo”

09.10.2019 | 13:36
Presa din Rusia il avertizeaza pe Mircea Lucescu sa nu se duca la Dinamo Moscova Ar esua acolo
ADVERTISEMENT

Presa din Rusia îl avertizează pe Mircea Lucescu să nu se ducă la Dinamo Moscova din cauza situației dificile prin care trece clubul în această perioadă. În vârstă de 74 de ani, ”Il Luce” este favorit alături de tehnicianul formației CFR Cluj, Dan Petrescu, să preia echipa aflată pe penultimul loc în prima ligă rusă.

Presa din Rusia îl avertizează pe Mircea Lucescu să nu se ducă la Dinamo Moscova: ”Nu va avea la dispoziție doi ani de zile”

”La Dinamo Moscova, cel mai probabil nu va avea la dispoziție doi ani de zile și nici nu va găsi brazilieni de calibrul celor de la Șahtior Donețk. Va fi un mixt de jucători mediocri de la care va trebui să scoată ceva în cel mai scurt timp posibil”, este avertismentul presei din Rusia pentru Mircea Lucescu în cazul în care va accepta oferta de la Dinamo Moscova.

ADVERTISEMENT

”Având în vedere câți jucători și antrenori s-au perindat pe la Dinamo Moscova în ultimii ani, n-ar fi nimic surprinzător dacă Lucescu ar eșua. Pe de altă parte, există și o posibilitate să se retragă ca un antrenor de succes și nu ca o persoană care aleargă în jurul arbitrilor cu telefonul în mână”, mai scrie publicația rusă Sport Express.

Mircea Lucescu într-o conferință de presă la Cluj înaintea unul meci amical România – Turcia

Lucescu și Petrescu se ”luptă” pentru postul de antrenor la Dinamo Moscova

Antrenorii Mircea Lucescu și Dan Petrescu sunt principalii favoriți la preluarea băncii tehnice a echipei Dinamo Moscova. Gruparea din capitala Rusiei a decis să se despartă de tehnicianul Dmitry Khokhlov, după ce echipa a ajuns pe locul 15, retrogradabil, acumulând doar zece puncte în 12 etape de la startul sezonului. În acest moment, interimatul este asigurat de Kirill Novikov, dar presa rusă consideră că noul antrenor va fi numit în această pauză competițională în care se dispută meciuri din preliminariile Euro 2020.

ADVERTISEMENT

FANATIK dezvăluia pe 2 octombrie că Dan Petrescu este curtat intens de mai multe formații din Rusia, dar că antrenorul campioanei României a amânat negocierile până în iarnă, pentru că își dorește să aibă rezultate bune cu CFR Cluj în grupele Europa League, acolo unde formația din Gruia se duelează cu Lazio, Rennes și Celtic Glasgow.