Fotbal international

Presa din Scoția a dezvăluit supărarea lui Ianis Hagi: „Nu a fost mulțumit deloc”

16.03.2020 | 21:26
Presa din Scotia a dezvaluit supararea lui Ianis Hagi Nu a fost multumit deloc
ADVERTISEMENT

Presa din Scoția a scos la iveală că Ianis Hagi a fost supărat la meciul pierdut de Rangers pe teren propriu cu Bayer Leverkusen (1-3) din prima manșă a „optimilor” Europa League.

Supărarea lui Ianis Hagi scoasă la iveală de presa din Scoția

Presa din Scoția a scos la iveală faptul că Ianis Hagi a fost supărat la ultimul meci al lui Rangers, după ce coechipierii săi nu l-au lăsat să bată o lovitură liberă.

ADVERTISEMENT

„Hagi a luat mingea și își dorea să execute lovitura liberă. Voia să repete execuția din meciul cu Braga, de luna trecută. Jucătorii, conduși de căpitanul James Tavernier, au decis însă ca Borna Barisic să bată faultul”, au scris scoțienii.

„Hagi nu a fost deloc mulțumit de asta. A fost chiar supărat”

Presa din Scoția a mai notata faptul că mijlocașul român a avut nevoie de încurajarea unui coleg în timpul meciului: „Hagi nu a fost deloc mulțumit de asta. A fost chiar supărat. Alfredo Morelos i-a ridicat moralul și i-a zis să țină capul sus”.

ADVERTISEMENT

Între timp campionatul din Scoția a fost întrerupt din cauza coronavirusului, iar Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, a atras atenția asupra importanței sănătății: Are un impact uriaș pentru fotbal, după cum știți, meciurile au fost anulate, campionatele au fost suspendate în întreaga lume.

Dar cred că este momentul în care fotbalul trebuie să treacă în planul secund. Sunt amenințate viețile și afacerile oamenilor, deci sunt lucruri mult mai importante decât fotbalul acum”.

ADVERTISEMENT

„Dar desigur că are un impact uriaș și nu doar pentru Rangers, ci pentru cluburile din toată lumea. Eu consider că în această perioadă trebuie să rămânem uniți, să ne gândim în primul rând la familiile noastre”.

Trebuie să avem răbdare. Virusul se răspândește extrem de repede în întreaga lume. Trebuie să avem grijă de familie noastre, de oamenii din club, de suporteri și, evident, de întreaga societate”,  a mai spus Steven Gerrard.

ADVERTISEMENT
  • 39 de ani a împlinit Steven Gerrard pe 30 mai