Fotbal international

Presa din Scoția îl ia la țintă pe Ianis Hagi după meciul cu Antwerp. Ce notă a primit românul

19.02.2021 | 09:43
Presa din Scotia il ia la tinta pe Ianis Hagi dupa meciul cu Antwerp Ce nota a primit romanul
ADVERTISEMENT

Presa din Scoția îl ia la țintă pe Ianis Hagi după meciul pe care Rangers l-a disputat cu Antwerp, în manșa tur din 16-imile Europa League. Românul a primit nota 3 din partea jurnaliștilor, deși a avut doar 15 minute la dispoziție să își facă simțită prezența pe terenul de joc.

Formația lui Steven Gerrard s-a impus în deplasarea de la Antwerp cu scorul de 4-3, golul victoriei venind abia în minutul 90, după penalty-ul transformat de Borna Barisic.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi nu a prins decât 15 minute pe teren, iar ocazia ratată în minutul 80 i-a făcut pe cei de la publicația „The Scottish Sun” să îi acorde cea mai mică notă primită de un jucător de la Rangers.

Presa din Scoția îl ia la țintă pe Ianis Hagi după meciul cu Antwerp. Ce notă a primit românul

Presa din Scoția i-a dat românului nota 3 pentru evoluția din meciul cu Antwerp din Europa League. Mijlocașul ofensiv a fost introdus în minutul 74, iar 6 minute mai târziu a ratat o ocazie mare pentru scoțieni.

ADVERTISEMENT

“Trebuia să marcheze la chiar prima atingere a balonului. I-a luat fața fundașului la colțul scurt pentru a ataca mingea centrată de Barisic. A trimis pe lângă poartă însă dintr-o poziție bună de a marca. Nota 3”, au scris cei de la „The Scottish Sun”.

Meciul a fost unul plin de emoții pentru Glasgow Rangers care a intrat condusă pe tabel de marcaj la pauză. Au reușit să revină egalând la 2-2 meciul, însă golul lui Hongla din minutul 66 i-a trecut din nou pe belgieni în avantaj. Finalul a aparținut în întregime oaspeților care prin Kent în minutul 83 și Barisic din penalty în minutul 90 au obținut o victorie importantă.

ADVERTISEMENT

Steven Gerrard, fără 5 jucători înaintea duelului cu Antwerp

Antrenorul lui Glasgow Rangers, Steven Gerrard, nu s-a putut baza pe 5 jucători înaintea duelului cu Antwerp din Europa League. Bongani Zungu, Nathan Patterson, Calvin Bassey, Dapo Mebude şi Brian Kinnear au participat la o petrecere care a încălcat regulile impuse în pandemie.

“Clubul discută cu federaţia şi cu autorităţile pentru găsirea unei soluţii în ceea ce îi priveşte pe aceşti băieţi. Eu încerc să privesc înainte şi să mă concentrez asupra lucrurilor importante.Jucătorii vor fi amendați și suntem în dialog cu Guvernul pentru a găsi o soluție în ceea ce îi privește pe aceşti băieți.

ADVERTISEMENT

Au fost excluşi din echipă deocamdată, pe o perioadă scurtă de timp în care sunt izolaţi. Voi purta o discuţie față în față cu ei când mi se va permite acest lucru. Nu vom lăsa acest caz să ne afecteze ca şi grup. Sunt încântat de jucătorii pe care îi am la dispoziţie. Am fost dezamăgit de ultimele evenimente, dar încerc să mă concentrez asupra lucrurilor importante şi să pregătesc echipa pentru meciul important cu Antwerp”, a declarat Steven Gerrard despre cele întâmplate.

ADVERTISEMENT
Tags: