Presa din Serbia fierbe după focarul COVID-19 de la FCSB: “Oare se va mai disputa meciul?”

Eduard Dimiean   
în FCSB
15/09/2020, 23:44
Presa din Serbia fierbe după focarul COVID-19 de la FCSB: “Oare se va mai disputa meciul?”
Presa din Serbia fierbe după focarul COVID-19 de la FCSB: "Oare se va mai disputa meciul?" Sursa foto: Hepta

Presa din țara vecină, Serbia fierbe după anunțul în care se prcizează că FCSB are 6 membrii ai staff-ului și 1 jucător infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).

Backa Topola-FCSB, în turul doi preliminar al Europa League se va disputa joi, 17 septembrie, de la ora 22:00, iar pe banca tehnică, este posibil să îl vedem din nou pe Bogdan Vintilă, în prezent antrenorul echipei secunde a celor de la FCSB. Acesta fiind singurul om din club care deține licența PRO necesară în meciurile din Europa.

Presa din Serbia: “Oare se va mai disputa meciul?”

Sârbii au acordat acestei vești o importanță sporită, cotidianul Zurnal.rs punând o presiune suplimentară înaintea meciului: “Șoc la FCSB, un jucător și 6 membrii ai staff-ului infectați cu noul virus. Oare se mai poate disputa meciul?”

Blic, unul dintre cele mai cunoscute publicații online din Serbia titrează la rândul său: “Haos la FCSB, înaintea întânlirii cu Backa Topola, Coronavirusul decimează fosta campioană a Europei.”

FCSB se află într-o situație delicată, doar în cazuri de forță majoră UEFA poate să decidă amânarea unei partide cu maximum 2-3 zile.

Boca Juniors a primit undă verde să alinieze la startul meciului jucători infectați cu noul Coronavirus

Clubul argentinian Boca Juniors a primit permisiunea confederației Sud-Americane de fotbal CONMEBOL și a Departamenului de Sănătate din Paraguay de a disputa meciul din Cupa Libertadores împotriva echipei Libertad.

Deși Boca are jucători în lot care au testat pozitiv covid-19, aceștia pot juca în partida de vineri seara. Motivația oficialilor fiind că jucătorii: “nu dețin suficientă încărcătură virală pentru a infecta alte persoane.”

Decizia disputării meciului a pornit controverse aprinse, care susțin că disputarea meciului este un pericol pentru toți locuitorii din Paraguay.


(P) Cota BETANO pentru Backa Topola – FCSB: 1,70 este cota pentru „oaspeții marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

 

 

 

Închide ×