Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Presa din Slovacia, dezamăgire uriașă după eliminarea dramatică de la EURO 2024: “La un minut de istorie!”

Presa din Slovacia a reacționat după eliminarea de la EURO 2024, în urma unui meci dramatic contra naționalei Angliei, scor 1-2.
30.06.2024 | 22:15
Presa din Slovacia dezamagire uriasa dupa eliminarea dramatica de la EURO 2024 La un minut de istorie
Presa din Slovacia a reacționat după eliminarea de la EURO 2024. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Slovacia a deschis scorul în prima repriză, mai exact în minutul 25, prin Ivan Schranz, iar Anglia a egalat la ultima fază a meciului prin Jude Bellingham. În reprizele de prelungire, Harry Kane a punctat chiar în debut, stabilind scorul final al confruntării.

Presa din Slovacia a reacționat după eliminarea de la EURO 2024

Presa din Slovacia a reacționat după eliminarea suferită la EURO 2024 în fața Angliei, jurnaliștii slovaci fiind întristați de felul în care jucătorii naționalei au părăsit competiția, în urma unei lupte aprige cu selecționata lui Gareth Southgate.

ADVERTISEMENT

„Slovacia a fost la un minut de istorie. O calificare și un rezultat istoric. La EURO 2024, a fost oprită de Anglia în optimile de finală!”, au titrat jurnaliștii slovaci de la Sport.sk.

De cealaltă parte, Gareth Southgate a fost criticat de Gary Neville, fostul fundaș al lui Manchester United și al naținoalei Angliei, pentru că nu l-a folosit deloc pe Trent Alexander-Arnold:

ADVERTISEMENT

„Este ilegal ce a făcut Southgate! Nu ai voie să nu îl folosești pe Trent Alexander-Arnold la un asemenea meci, împotriva unui adversar pe care îl poți pune în dificultăți prin centrări bune”.

Slovacia, una dintre suprizele de la EURO 2024

Slovacia a fost una dintre surprizele plăcute de la EURO 2024, calificându-se dintr-o grupă în care au mai făcut parte: Belgia, România și Ucraina, cu un total de patru puncte.

ADVERTISEMENT

Tot Slovacia a oferit prima mare surpriză de la Campionatul European din Germania, câștigând duelul cu Belgia, scor 1-0, în primul meci din grupa E, unicul gol al confruntării fiind marcat de către Ivan Schranz, în minutul 7.

A urmat o înfrângere împotriva Ucrainei, scor 1-2, partidă în care slovacii au condus la finalul primei reprize, iar în ultimul meci din grupă au remizat împotriva României, scor 1-1, rezultat care a asigurat calificarea ambelor formații.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Anglia a câștigat până acum un singur meci în 90 de minute, chiar în prima rundă, împotriva Serbiei, scor 1-0. A urmat o remiză împotriva Danemarcei, scor 1-1 și o remiză împotriva Sloveniei, scor 0-0.

ADVERTISEMENT
8,50 este cota BETANO pentru o victorie a României in fata Olandei