Fotbal intern

Presa din Slovenia, după oferta lui Becali pentru Zahovic: “Patronul controversat îl vrea”

18.07.2018 | 17:08
Presa din Slovenia, după oferta lui Becali pentru Zahovic. Patronul FCSB salută din lojă

Presa din Slovenia, după oferta lui Becali pentru Zahovic. Jurnaliştii sloveni au fost şocaţi de faptul că Gigi Becali îl doreşte sub formă de împrumut pe atacantul lui Maribor, Luka Zahovic.

Gigi Becali a anunţat ce i-a oferit lui Zahovic, un contract valabil pe un an, sub formă de împrumut, cu opţiunea de transfer definitiv contra sumei de 2.000.000 de euro. Slovenii, însă, nu sunt adepţii mutărilor de acest fel şi au scris despre “patronul controversat de la FCSB care îl vrea doar împrumut”.

Presa din Slovenia, după oferta lui Becali pentru Zahovic

“Patronul controversat al clubului a admis că vrea să-l aducă pe Zahovic la Bucureşti însă doar să-l împrumute – să-l împrumute!”, au scris cei de la Ekipa24.

Gigi Becali explicase că îşi doreşte mai întâi să-l vadă la treabă pe atacant şi abia apoi să-l transfere: “Aşa a fost discuţia cu impresarul, împrumut cu opţiune de cumpărare. Atât. Eu am spus că e jucător scump. În rest, nu s-a mai discutat. Poate dădeam mai mult de 2 milioane, dar voiam să-l vedem. Îl luam împrumut, cu clauză de vânzare la preţul de 2 milioane. Nu mai vreau să spun nimic, că Meme nu are voie. Meme Stoica nu negociază, el mă consiliază şi îmi zice.

Pe Zahovic nu putem să-l luăm, că nu avem bani. Dacă facem faţă cu Tănase, e bine. Dacă nu, luăm atacant. Am ajuns la concluzia că decât să iau cantitate şi să stea pe bancă, de nu ştiu cum să scap de ei, mai bine iau jucători valoroşi”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Presa din Slovenia, după oferta lui Becali pentru Zahovic. Jucătorul lui Maribor celebrează un gok arătându-şi numele de pe tricou
Presa din Slovenia, după oferta lui Becali pentru Zahovic. Atacantul lui Maribor se bucură după o reuşită

Citeşte şi:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri