Fotbal intern

Presa din Slovenia îl vede pe Alexandru Crețu jucând la FCSB: ”E gigantul României”

01.03.2021 | 14:40
Presa din Slovenia il vede pe Alexandru Cretu jucand la FCSB E gigantul Romaniei
Povestea lui Alex Crețu, jucătorul Alexandru Crețu Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Internaționalul român Alexandru Crețu își încheie contractul la Maribor în vara acestui an, iar jurnaliștii din Slovenia susțin că trecerea la FCSB este aproape iminentă.

Deși sunt aproape să câștige titlul în Slovenia, oficialii lui Maribor știu că va fi extrem de dificil să-i prelungească angajamentul fotbalistului transferat în 2018, de la NK Olimpija, pentru 100 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 28 de ani, Crețu a atins maturitatea sportivă și este foarte apreciat pentru polivalența lui, putând evolua mijlocaș central, fundaș central, sau chiar apărător lateral.

Presa din Slovenia îl vede pe Alexandru Crețu jucând în roș-albastru: ”FCSB e FCSB”

Jurnaliștii sloveni îl menționează și pe noul atacant al celor de la FCSB, Ante Vukusic, care ar putea deveni coleg cu Alexandru Crețu, în cazul în care românul va ajunge să îmbrace tricoul roș-albastru. Aceștia au amintit și de interesul campioanei CFR pentru fotbalistul de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

”Alexandru Crețu ar putea pleca la fosta campioană europeană, gigantul României, la care s-a dus recent Ante Vukusic. Maribor, aproape sigur, nu va primi niciun cent în schimbul fostului jucător de la Olimpija.

Contractul îi expiră în vară, nu a semnat unul nou, iar FCSB îl dorește și l-ar putea obține gratuit. Singura întrebare este dacă Crețu este interesat de ofertă. Nu cu mult timp în urmă, a refuzat-o pe CFR Cluj. Dar FCSB este FCSB”, notează presa din Slovenia.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii îl monitorizează de aproape un deceniu

Interesul celor de la FCSB pentru Alexandru Crețu nu este tocmai nou. Încă din 2013, fotbalistul a fost pe lista de achiziții a roș-albaștrilor, dar mutarea nu s-a perfectat.

În perioada 2010-2016 internaționalul român a evoluat la Politehnica Iași, ulterior semnând cu Olimpija Lubliana. La jumătatea sezonului 2017-2018 a semnat cu Maribor, alături de care a cucerit titlul în Slovenia, în 2019.

ADVERTISEMENT
  • 5 meciuri a adunat Alexandru Crețu în tricoul primei reprezentative de fotbal a României

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 3,50 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT