FOTO. Gafă uriaşă! Presa din Turcia anunţă: “Fiul lui Torje a murit!”

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
15/10/2017, 09:08
FOTO. Gafă uriaşă! Presa din Turcia anunţă: “Fiul lui Torje a murit!” GALERIE FOTO

Anunţ incredibil făcut de presa din Turcia în timpul meciului Karabukspor – Kayserispor, scor 1-0. Gabi Torje a înscris singurul gol al “derby-ului” românilor din Turcia, din etapa a 8-a din prima ligă turcă, atunci când a reuşit să-l învingă pe Silviu Lung Junior în minutul 77 – vezi detalii.

Internaţionalul român care a înscris singurul gol al partidei Karabukspor – Kayserispor, Gabi Torje, a fost luat la ţintă de presa din Turcia, care a făcut o gafă uriaşă! Mai multe site-uri de ştiri din Turcia au făcut un anunţ şocant: “Fiul lui Torje a murit în timpul partidei”. Informaţia a stat cu statut de breaking news pe unele situri, care promiteau că vor reveni cu informaţii. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA ANUNŢUL PRESEI DIN TURCIA! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gabi Torje nu are copii!

Turkiye Gazetesi, una dintre primele care au publicat informaţia conform căre fiul lui Torje a murit, a şters-o între timp de pe site.  Turcii au făcut o gafă uriaşă, ţinând contă că Gabriel Torje, jucătorul celor de la Karabukspor nu are copii.

Gabriel Torje se iubeşte de o bună perioadă cu o tânără brunetă pe nume Raluca, dar fotbalistul în vârstă de 27 de ani nu are copii, dar urmează să facă nuntă la anul următor. Impresarul Cristi Opria este ales să fie naşul internaţionalului român.

2.500.000 de euro este cota lui Torje, conform transfermarkt

Închide ×