Sport

Presa din Turcia îl critică pe Alexandru Cicâldău după meciul cu Hatayspor: „Nu e fotbalist de 6,5 milioane!”

Alexandru Cicâldău a fost aspru criticat pentru perfomanța sa din meciul cu Hatayspor.
24.08.2021 | 11:19
Presa din Turcia il critica pe Alexandru Cicaldau dupa meciul cu Hatayspor Nu e fotbalist de 65 milioane
ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău a jucat aseară 65 de minute în meciul câștigat de Galatasaray, 2-1 cu Hatayspor, al doilea meci al lui în Turcia, dar nu i-a convins deocamdată pe fanii „Cim Bom” și pe specialiștii din fotbalul turc, după ce în prima etapă debutase cu gol.

Presa din Turcia: „Nu a transmis niciun mesaj”

Fără să strălucească, Galatasaray a bifat luni seară a doua victorie consecutivă în campionat: 2-1 cu Hatayspor.

ADVERTISEMENT

În meciul decis abia în final, Alexandru Cicâldău s-a numărat printre titularii “Cim Bom”. N-a reușit să iasă în evidență, iar antrenorul Fatih Terim l-a retras după 65 de minute. Fanii l-au criticat pentru evoluţia din meciul cu Hatayspor şi au susţinut că “nu-i jucător de 6,5 milioane de euro. A dezamăgit”.

Fost internațional turc și antrenor, Metin Tekin, acum analist TV, n-a avut nici el aprecieri pozitive pentru fostul jucător al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„Galatasaray a investit mulți bani în Alexandru Cicâldău. E încă devreme pentru concluzii, dar nu pare un mijlocaș care să se potrivească pe stilul lui Galatasaray.

Un jucător cu profilul lui nu va ajuta prea mult echipa. Sper totuși să mă înșel și el să reușească”, a comentat fostul jucător al lui Beșiktaș.

ADVERTISEMENT

Editorialistul lui Fotomac, Levent Tüzemen, a fost chiar mai dur: „Cicâldău nu mi-a transmis un mesaj de genul „Voi fi liderul jocului”.

Dacă românul a fost transferat doar pentru faze fixe, atunci e o achiziție nepotrivită și prea scumpă. N-am văzut nicio acțiune de-a lui care să facă diferența.

ADVERTISEMENT

Moruţan merge la Galatasaray

FCSB dă o nouă lovitură. FANATIK a anunţat că Olimpiu Moruţan a fost transferat la Galatasaray pentru 5,7 milioane de euro.

Antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Fatih Terim, s-a arătat extrem de încântat de transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB, jucător pe care îl urmărește de mai mult timp, dar a cărui mutare a fost întârziată de suma mare cerută la început de Gigi Becali.

”Fanii lui Galatasaray nu trebuie să se teamă. Pe lângă Moruțan sau alții, avem jucători talentați pentru viitor.

Am mai spus că îmi place Moruțan, iar patronul de la Steaua București (n.r – FCSB) a făcut deja toate comentariile necesare, a declarat antrenorul vicecampioanie din Turcia.

ADVERTISEMENT