Carousel hot news

Dacă Jules Verne îl întîlnea pe Bokila, „Ocolul pămîntului în 80 de zile” îl rescria

După ce a fugit de la Petrolul cu doar câteva zile înaintea Supercupei cu Steaua, Jeremy Bokila se pare că şi-a găsit echipă. L'Equipe anunţă că Zulte-Waregem s-ar fi înţeles cu gruparea...
Autor: Vasile Pârvan | 07.08.2013 | 14:45
Dacă Jules Verne îl întîlnea pe Bokila, „Ocolul pămîntului în 80 de zile” îl rescria
Bokila încă mai speră să îşi găsească echipă în străinătate

După ce a fugit de la Petrolul cu doar câteva zile înaintea Supercupei cu Steaua, Jeremy Bokila se pare că şi-a găsit echipă. L’Equipe anunţă că Zulte-Waregem s-ar fi înţeles cu gruparea din liga a doua germană, Fortuna Dusseldorf. Nemţii ar urma să plătească 1,5 milioane de euro pentru atacantul de 24 de ani, iar Bokila ar urma să semneze un contract pe două sezoane cu drept de prelungire pe încă unul.

Bokila se află în conflict cu gruparea Petrolul Ploieşti privind contractul său. Fotbalistul olandez de origine congoleză susţine că grupările Petrolul şi Zulte-Waregem, de unde a fost împrumutat de prahoveni, au ajuns la o înţelegere pentru un transfer definitiv, dar fără să obţină şi acordul său pentru a continua la echipa antrenată de Cosmin Contra.

Considerîndu-se jucătorul formaţiei belgiene, Bokila, în vîrstă de 24 de ani, a părăsit România la începutul lunii iulie şi îşi caută un angajament mai avantajos. Oficialii grupării ploieştene au afirmat că Bokila este în continuare sub contract cu Petrolul şi l-au ameninţat pe jucător că vor cere FIFA suspendarea lui.

După fuga de la Ploieşti, Bokila a dat probe la mai multe echipe printre care: Rubin Kazan, Ajaccio, Crystal Palace, Bolton sau AS Saint Etienne.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!