Sport

Presa franceză exultă după victoria lui PSG cu Juventus: ”Mbappe și Neymar au decolat pe Parc des Princes”

PSG a debutat cu dreptul în Liga Campionilor cu o victorie în fața lui Juventus, iar presa franceză laudă evoluțiile lui Mbappe și Neymar.
07.09.2022 | 00:47
Presa franceza exulta dupa victoria lui PSG cu Juventus Mbappe si Neymar au decolat pe Parc des Princes
PSG a debutat cu dreptul în Liga Campionilor cu o victorie în fața lui Juventus, iar presa franceză laudă evoluțiile lui Mbappe și Neymar. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Campioana din Ligue 1 s-a impus cu 2-1 într-un meci în care a strălucit Kylian Mbappe, care a reușit două goluri fantastice.

Presa franceză la picioarele lui Mbappe și Neymar după meciul PSG – Juventus 2-1

Imediat după ultimul fluier al întâlnirii dintre PSG și Juventus, presa franceză a dat drumul laudelor pentru superstarurile Kylian Mbappe și Neymar, cei care au creat faza fabuloasă de la primul gol al trupei lui Christophe Galtier.

ADVERTISEMENT

”Mbappe și Neymar au decolat pe Parc des Princes”, a titrat cotidianul Le Parisien, care a scris: ”Cele două bijuterii ale lui Mbappe au permis Parisului să debuteze cu dreptul în noul sezon din Liga Campionilor.

Faza de la primul gol este o secvență pe care doar cei mai mari jucători o pot realiza. Reușitele lui Mbappe au urcat-o pe PSG în trenul speranței și fanii au tot dreptul să viseze la cel mai important trofeu”.

ADVERTISEMENT

Tripleta de aur a parizienilor a decis meciul

”Dubla lui Mbappe o răpune pe Juventus”, este titlul dat de L’Equipe. ”Două lovituri fulgerătoare ale starului francez i-au permis lui PSG să-și apropie victoria în fața celui mai titrat adversar din grupă, dar lucrurile nu sunt așa simple.

Dacă vrea în sfârșit să-și împlinească ambițiile și să câștige Liga Campionilor, va trebui să gestioneze mai bine momentele importante ale meciurilor. Pentru că scorul ar fi putut și ar fi trebuit să fie mult mai mare în fața unui adversar totuși inferior”, a notat publicația franceză.

ADVERTISEMENT

Sub titlul ”PSG începe cu dreptul aventura în Liga Campionilor”, cotidianul Le Monde a remarcat faptul că trio-ul ofensiv format din Messi, Mbappe și Neymar s-a dovedit a fi letal pentru o apărare șubredă ca a celor de la Juventus.

”Trio-ul magic a afișat o afinitate tehnică foarte interesantă, cu combinații uneori impresionante. Mai ales la primul gol înscris de Kylian Mbappe după o pasă genială de la Neymar. Acesta din urmă ar fi putut încheia o acțiune la nivel înalt inițiată de Lionel Messi, dacă Mbappe l-ar fi servit în loc să caute golul trei.

ADVERTISEMENT

Dacă ar trebui să găsim părți negative atunci trebuie să ne uităm la nivel de intensitate. Parizienii nu au știut să mențină ritmul și ar fi putut plăti scump la o triplă ocazie italiană neîncheiată cu gol de Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic și Filip Kostic”, a notat sursa citată.

ADVERTISEMENT