Sporturi

Fair-play din partea presei franceze! Elogii aduse după Simona Halep – Caroline Garcia: „Un meci superb!”

21.04.2019 | 18:06
Presa franceză a elogiat meciul dintre Halep și Garcia

Simona Halep a reușit o victorie de senzație în fața Carolinei Garcia, după un meci fabulos care a durat peste trei ore și s-a terminat cu scorul de 6-7 (6-8), 6-3, 6-4. Victoria Simonei a adus avantajul României în semifinala de Fed Cup contra Franței, după primul meci din a doua zi a duelului. Partida dintre Halep și Garcia a fost discutată și în presa franceză, care a lăudat nivelul uriaș de joc și spectacolul din acest meci.

Victoria Simonei Halep în fața Carolinei Garcia, în presa franceză

L’Equipe a notat că meciul dintre Halep și Garcia s-a jucat într-un ritm fantastic: „Caroline Garcia a jucat un meci superb dar în cele din urmă a cedat în fața Simonei Halep”. AFP Sport scrie că victoria lui Halep a pus Franța „cu spatele la zid”. De asemenea, Yahoo Sports France a titrat că „La capătul unui meci superb, Caroline Garcia a trebuit să se recunoască învinsă după aproape trei ore împotriva Simonei Halep. România conduce acum cu 2-1.” Asta în timp ce La Provence a notat că „Garcia a fost învinsă de Simona Halep, iar România a reușit să obțină avantajul în fața Franței în semifinală.VEZI GALERIE FOTO

Presa franceză a elogiat meciul dintre Halep și Garcia
Presa franceză a elogiat meciul dintre Halep și Garcia

Și fanii au fost dați pe spate de partida reușită de cele două sportive. Astfel, iubitorii tenisului au lăudat nivelul extraordinar al meciului dintre Simona Halep și Caroline Garcia. Printre cei care s-au arătat uluiți de partida dintre cele două se numără și legendara Chris Evert.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri