Sporturi

Presa internaţională a reacţionat după modul inedit în care Simona Halep strânge bani pentru victimele incendiilor din Australia: “O iniţiativă neobişnuită!”

06.01.2020 | 14:08
Presa internationala a reactionat dupa modul inedit in care Simona Halep strange bani pentru victimele incendiilor din Australia O initiativa neobisnuita
ADVERTISEMENT

Simona Halep a anunţat că va ajuga victimele incendiilor din Australia într-un mod inedit. Într-o postare pe twitter, românca a scris că va dona 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe antrenorul ei, Darren Cahill, în timpul meciurilor. Presa internaţională a reacţionat după această metodă neobişnuită de a strânge bani. 

Presa internaţională a reacţionat după modul inedit în care Simona Halep strânge bani pentru victimele incendiilor!

Australienii de la 7news.co.au au declarat că perechea Halep – Cahill funcţionează şi când au astfel de iniţiative: “Simona Halep a dezvăluit metoda ei unică de a strânge fonduri pentru victimele incendiilor. Și asta arată din nou această strânsă conexiune pe care o are cu Australia, prin intermediul antrenorului ei, Darren Cahill.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai scunde jucătoare din circuit, la doar 1,68m, Simona nu a recunoscută pentru serviciul său, astfel că nu ar reuși să strângă fonduri în urma așilor pe care i-ar servi. Ea și cu Dareen Cahill au avut o inițiativă neobișnuită, dar se pare că în această pereche asta funcționează”

Eurosport nu a trecut cu vederea promisiunea lui Halep şi scrie: “Românca va dona bani de fiecare dată când va țipa la antrenorul său, Darren Cahill. Alți jucători au ales să doneze bani la fiecare as reușit, dar serviciul nu e punctul forte al Simonei. O fire temperamentală, românca e cunoscută pentru faptul că gesticulează des către boxa ei”

ADVERTISEMENT

Organizatorii de la Australian Open: “Nouă ne convine! Mulțumim! Te susținem, Simona Halep!”

Cei de la firstpost.com au scris şi ei despre legătura strânsă dintre Simona Halep şi Darren Cahill: “Românca Simona Halep are o metodă inedită de a susține Australia, după incendiile care au provocat adevărate catastrofe: va dona bani de fiecare dată când va țipa la antrenorul ei australian. Halep, care a reînceput colaborarea cu Darren Cahill anul trecut, după un an de pauză, este recunoscută pentru reacțiile dese pe care le are față de cei din loja ei”

Şi organizatorii de la Australian Open au apreciat gestul Simonei: “Nouă ne convine! Mulțumim! Te susținem, Simona Halep! Totul pentru o cauză nobilă, Darren Cahill!”, a fost mesajul organizatorilor de la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Alizet Cornet s-a inspirat de la Simona Halep şi a anunţat cum va dona bani pentru victimele incendiilor: “Aceste incendii de vegetaţie din Australia îşi sfâşie inima. Şi, aşa cum spunea Simona, nu voi strânge mulţi bani pe baza serviciului meu. Aşa că voi dona 50 de dolari pentru fiecare scurtă câștigătoare reuşită în Australia. Mult mai eficient”, a postat Cornet pe Twitter.

Primul turneu major al anului, Australian Open, este în pericol după incendiile de vegetaţie din Australia. Organizatorii turneelor de tenis de la Antipozi vor supraveghea condiţiile de joc şi în cazul în care va fi cazul, meciurile vor fi suspendate.

ADVERTISEMENT