Sporturi

Presa internaţională a reacţionat după victoria Simonei Halep în faţa americancei Venus Williams la Miami Open 2019

Autor: Irina Aldea | 26.03.2019 | 13:30
Reacţia presei internaţionale după victoria Simonei Halep în faţa americancei Venus Williams

Reacţia presei internaţionale după victoria Simonei Halep în faţa americancei Venus Williams. Simona Halep, locul 3 WTA, a reuşit  trei victorii foarte bune şi se va lupta pentru un loc în semifinalele turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Ce scrie presa internaţională după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală la Miami Open 2019

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami Open după ce a trecut în minimul de seturi în optimi de americanca Venus Williams, locul 43 WTA, scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră şi 13 minute de joc. Simona Halep a avut un prim tur liber, iar mai apoi a trecut, pe rând, de americanca Taylor Townsend, de slovena Polona Hercog şi de americanca Venus Williams.

Presa internaţională a reacţionat imediat după victoria jucătoarei noastre în faţa americancei Venus Williams. Primii care au scris despre acest meci au fost, evident, cei de la WTA: “Simona Halep n-a pierdut timp în optimi, trecând de Venus Williams în puţin peste o oră. După ce în turul trei a avut nevoie de două ore şi 49 de minute pentru a o învinge pe Polona Hercog, Halep, semifinalistă la Miami în 2015, a jucat agresiv şi s-a impus în două seturi”.

Simona Halep vs. Venus Williams

Simona Halep, lăudată în presa din întreaga lume

Americanii de la ESPN au comentat şi ei: “Printre tenismenele care au părăsit turneul de la Miami în optimi se numără şi Venus Williams, care a pierdut în faţa favoritei numărul 2, Simona Halep. Williams, care a câştigat de trei ori turneul, a jucat pentru a 20-a oară la Key Biscayne, unde nu s-a mai impus din 2001”.

Mai apoi, britanicii de la BBC au titrat: “Simona Halep a obţinut cel de-al patrulea succes consecutiv în faţa lui Venus Williams. Românca a reuşit 21 de lovituri câştigătoare şi o va întâlni pe Qiang Wang în sferturi la Miami”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!