Sport

Presa internațională anunță că Erling Haaland vrea să plece de la City! Cum s-a deteriorat relația dintre starul norvegian și Pep Guardiola

Erling Haaland s-ar putea despărți de Manchester City din cauza relației pe care atacantul norvegian o are cu Pep Guardiola.
05.02.2023 | 13:35
Presa internationala anunta ca Erling Haaland vrea sa plece de la City Cum sa deteriorat relatia dintre starul norvegian si Pep Guardiola
Erling Haaland ar putea pleca de la Manchester City din cauza relației îndepărtate pe care o are cu Pep Guardiola. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Situația de la Manchester City nu este la fel de roz cum pare. Deși a doborât recorduri incredibile de la venirea în lotul campioanei Angliei, Erling Haaland este pregătit să părăsească formația de pe Etihad din cauza relației îndepărtate pe care o are cu Pep Guardiola.

Relația lui Erling Haaland cu Pep Guardiola îl determină pe norvegian să o părăsească pe Manchester City

Borussia Dortmund l-a cedat în vara trecută la Manchester City pe Erling Haaland pentru 60 de milioane de euro. Atacantul norvegian a înregistrat cifre excepționale în tricoul „cetățenilor”, reușind să marcheze 31 de goluri în 27 de apariții.

ADVERTISEMENT

Totuși, relația dintre Erling Haaland și Pep Guardiola este una îndepărtată, iar mai mulți jucători l-au acuzat pe antrenorul iberic responsabil pentru atmosfera controversată din cadrul clubului, anunță publicația spaniolă Nacional.

Totodată, fotbaliștii lui Manchester City au adus în discuție plecarea surprinzătoare a lui Joao Cancelo la Bayern Munchen, dar și intențiile lui Bernardo Silva de a se transfera.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland, nemulțumit de stilul de joc impus de Pep Guardiola

Stilul de joc diferit este principalul motiv pentru care legătura dintre atacant și antrenor începe să se îndepărteze. Mai mult decât atât, acest aspect l-ar putea determina pe Erling Haaland să plece la Manchester City.

În Premier League, Manchester City se află pe locul 2, în spatele liderului Arsenal, iar faptul că Pep Guardiola nu reușește mereu să-și adapteze stilul pentru jocul lui Erling Haaland duce la inconstanță. Când strategia dă roade Manchester City, cu Erling Haaland în față, devine o adevărată forță.

ADVERTISEMENT

Real Madrid stă la pândă pentru transferul lui Erling Haaland

Potrivit sursei menționate, situația atacantului norvegian este atent monitorizată de Real Madrid. Florentino Perez, președintele clubului, îl vede pe Erling Haaland principalul succesor al lui Karim Benzema.

Una dintre opțiunile „galacticilor” este să aștepte până în vara anului 2024, când devine activă clauza de reziliere de 200 de milioane de euro a lui Erling Haaland.

ADVERTISEMENT

„De fapt, nu există nicio clauză de eliberare activă în contractul său, deși lucrurile se vor schimba puțin în vara lui 2024, când va începe să intre în vigoare o clauză de eliberare de 200 de milioane de euro și poate fi declanșată doar de cluburi care nu fac parte din Premier League”, a scris jurnalistul Ben Jacobs, pentru Caught Offside.


  • Cota MAXBET pentru Manchester City: 1,99 este cota pentru „1X” la meciul Tottenham Hotspur – Manchester City.

ADVERTISEMENT