Sport

Presa internațională dă de pământ cu Liverpool după umilința cu Napoli: ”I-a prins dormind și i-a făcut bucăți”

Liverpool a început dezastruos sezonul de Champions League cu un eșec la Napoli, iar presa internațională nu i-a iertat pe elevii lui Jurgen Klopp.
08.09.2022 | 01:04
Presa internationala da de pamant cu Liverpool dupa umilinta cu Napoli Ia prins dormind si ia facut bucati
Liverpool a început dezastruos sezonul de Champions League cu un eșec la Napoli, iar presa internațională nu i-a iertat pe elevii lui Jurgen Klopp. Sursă foto: uefa.com
ADVERTISEMENT

”Cormoranii” au făcut un meci catastrofal pe San Paolo și au fost învinși cu 4-1 de o echipă neașteptat de bine închegată.

Liverpool, făcută praf de presa internațională după eșecul drastic de la Napoli

Umilința suferită de Liverpool pe terenul lui Napoli în prima etapă din Champions League a făcut ca presa internațională să scoată de la cutie apelative rar folosite pentru echipa lui Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

”I-a prins dormind și i-a făcut bucăți”, a titrat The Sun, care notează faptul că Liverpool continuă startul slab de sezon pe care l-a avut și în Premier League. ”Jurgen Klopp nu va primi tratamentul lui Thomas Tuchel, dar a fost o noapte cu adevărat îngrozitoare pentru el pe stadionul său cel mai puțin favorit”, a scris sursa citată.

Sub titlul ”Echipa lui Jurgen Klopp a început dezastruos în grupa de Champions League”, jurnaliștii de la Daily Mail au scris: ”Ar trebui ca acei fani ai lui Liverpool care au urmat sfatul lui Jurgen Klopp din mai, să-și rezerve hoteluri la Istanbul pentru finala din 2023, să obțină tarife rambursabile.

ADVERTISEMENT

Liverpool va avea noroc dacă va ajunge în fazele eliminatorii în 2023. Sincer, a fost o jenă, o afișare atât de mizerabilă și dezarticulată, încât este ușor să o etichetăm ca fiind cea mai proastă performanță europeană a erei Klopp”.

Italienii, încântați de modul în care Spalletti l-a răpus pe Klopp

De partea cealaltă, presa italiană salută performanța uriașă realizată de Napoli. ”Seară magică pentru Napoli”, a titrat Gazzetta dello Sport. ”O seară de neuitat pentru publicul napoletan care a văzut un poker al favoriților care va rămâne în istorie”, au notat jurnaliștii italieni.

ADVERTISEMENT

”Napoli stelară. Spalletti i-a predat o lecție lui Klopp”, este titlul din Corriere dello Sport. ”Liverpool a fost făcută bucăți într-o seară care cu greu va fi uitată de fanii lui Napoli. Patru goluri, o bară, un penalty ratat și alte ocazii senzaționale ratate: până la urmă rezultatul este prea mic pentru echipa lui Spalletti care a jucat un fotbal fantastic”, a scris sursa citată.

Cotidianul francez L’Equipe a titrat ”Napoli îi aplică o corecție lui Liverpool”, în timp ce titlul dat de spaniolii de la Marca este ”Napoli scufundă Liverpool” și scriu că dezastrul ”cormoranilor” din Premier League se prelungește și în Champions League.

ADVERTISEMENT

Formația lui Jurgen Klopp a făcut la Napoli unul dintre cele mai proaste meciuri europene sub comanda managerului german, iar mărturie stau cifrele înregistrate în acest joc cu adevărat horror.

ADVERTISEMENT