Presa internaţională, după ce Simona Halep a învins-o pe Cori Gauff: “Basmul lui Coco s-a terminat abrupt”

Razvan Nicolae   
în Tenis
08/07/2019, 18:24
Presa internaţională, după ce Simona Halep a învins-o pe Cori Gauff: “Basmul lui Coco s-a terminat abrupt”
Presa internaţională, după ce Simona Halep a învins-o pe Cori Gauff

Presa internaţională a reacţionat imediat după ce Simona Halep a învins-o pe Cori Gauff. Românca s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-3, şi a obţinut calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon 2019. Fostul număr 1 mondial a încheiat parcursul jucătoarei de tenis de 15 ani, noua senzaţie din tenisul feminin.

Presa internaţională, după ce Simona Halep a învins-o pe Cori Gauff: “Visul frumos s-a terminat”

Simona Halep a învins-o pe Cori Gauff în optimile de finală de la Wimbledon 2019, iar presa internaţională a reacţionat imediat. BBC, CNN, L’Equipe, Eurosport sau The Independent au notat faptul că românca a oprit parcursul senzaţional al sportivei de 15 ani.

“Simona Halep a oprit parcursul lui Cori Gauff”, “Cori Gauff a pierdut la Wimbledon şi drumul magic al ei s-a terminat abrupt”, “Basmul lui Coco s-a terminat după înfrângerea în faţa Simonei”, “Adolescenta părăseşte turneul de la Wimbledon. Visul frumos s-a terminat”, “Parcursul fenomenal al lui Cori Gauff a fost oprit de Simona Halep” sau “Favorita fanilor de la Wimbledon părăseşte turneul”, au scris jurnaliştii din întreaga lume.

Închide ×