Fotbal international

Presa internaţională, după Chelsea – Real Madrid 2-0. Ramos, Hazard şi Zidane, vinovaţii găsiţi de spanioli. Pe cine au remarcat englezii

06.05.2021 | 01:23
Presa internationala dupa Chelsea  Real Madrid 20 Ramos Hazard si Zidane vinovatii gasiti de spanioli Pe cine au remarcat englezii
ADVERTISEMENT

Chelsea a învins-o pe Real Madrid, scor 2-0 (3-1 la general), şi va juca finala Ligii Campionilor cu Manchester City. Presa internaţională a remarcat că vom avea pentru a treia oară în istorie o finală sută la sută englezească. 

Spaniolii caută vinovații pentru ratarea calificării în finala Ligii Campionilor. Principalele publicații sportive din Madrid îi iau la țintă pe Hazard, Ramos și Zidane. Primii doi nu ar fi meritat să joace în meciul de la Londra, scriu cei de la Marca.

ADVERTISEMENT

În plus, Predrag Mijatovic, fost jucător la Real Madrid, dar și fost oficial al clubului, nu s-a ferit să îl critice pe Zinedine Zidane. “A greșit tot”, a fost concluzia dură a sârbului.

Presa internațională dă de pământ cu echipa lui Zidane: “Noapte oribilă pentru Mendy, Ramos, Casemiro, Vinicius și Hazard”

“Chelsea a fost clar superioară la toate capitolele: intensitate, ritm de joc, ocazii create. Ne place de Zidane și a făcut multe lucruri, dar de această dată a greșit tot!”, a atacat Mijatovic, confom AS.

ADVERTISEMENT
Zinedine Zidane, criticat de Predrag Mijatovic. Spaniolii se miră și de “comportamentul incredibil” al lui Fabregas

Tomas Roncero, redactor șef la AS, l-a luat în colimator pe Eden Hazard: “este personificarea eșecului”. De asemenea, a remarcat care au fost jucătorii lui Real Madrid care au avut o noapte oribilă.

“Noapte oribilă pentru Mendy, Ramos, Casemiro, Vinicius și Hazard. Ideea de a folosi trei fundași centrali, cu Vini și Mendy pe benzi, a fost un fiasco. Chelsea a trecut de un Madrid de nerecunoscut. Cel mai bun lucru din această seară e rezultatul. Ne-ar fi putut da și mai multe goluri, dar Courtois a evitat un dezastru și mai mare”, scrie Roncero.

ADVERTISEMENT

Spaniolii au criticat reacția lui Cesc Fabregas. Fostul jucător al lui Chelsea, dar și al rivalei FC Barcelona, catalanul a sărbătorit eliminarea lui Real Madrid. Atitudinea sa a fost criticată de ziarele de casă ale madrilenilor.

Presa din Anglia remarcă dominația Premier League în Europa. Kai Harvetz, cel mai lăudat jucător de la Chelsea

Jurnaliștii de la Marca nu își explică alegerile lui Zidane pentru primul 11 de la Londra. Aceștia consideră că Eden Hazard și Sergio Ramos nu meritau să fie pe teren, pentru că nu sunt în cea mai bună formă din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT
“Hazard și Ramos nu meritau să joace această semifinală”, cred cei de la Marca

Dacă spaniolii caută vinovați, pentru jurnaliștii englezi lucrurile sunt mult mai simple. Cei de la The Sun l-au remarcat pe Kai Havertz ca fiind cel mai bun om de pe teren.

Daily Mail remarcă anul excelent al fotbalului englez. Manchester City și Chelsea își vor disputa titlul în Liga Campionilor. Este a treia finală sută la sută engleză din cea mai importantă competiție europeană. Mai mult, ar putea fi o finală englezească și în Europa League, între Manchester United și Arsenal.

ADVERTISEMENT