Sporturi

Presa internațională, după finala de la Basel: “Federer a câștigat în fața unui Copil de stâncă”

28.10.2018 | 19:16
Presa internațională îl laudă pe Marius Copil după finala de la Basel
ADVERTISEMENT

Presa internațională scrie despre cel de-al 99-lea trofeu câștigat de Roger Federer în întreaga sa carieră, după victoria de la Basel în fața lui Marius Copil. Chiar dacă în articolele publicate după finala dintre cei doi este elogiat tenismenul elvețian, jurnaliștii străini au numai cuvinte de laudă la adresa lui Copil, care a reușit cea mai bună performanță din carieriă.

“Federer a câștigat cel de-al 99-lea trofeu din carieră în fața unui Copil de stâncă”, a titrat cotidianul spaniol AS. “În ciuda înfrângerii, la 28 de ani, Marius Copil a reușit cea mai bună săptămână din carieră, începând turneul din calificări, de pe locul 99 în clasamentul ATP. De luni, românul va fi pe locul 60 mondial, un salt de 33 de locuri”, au mai scris spaniolii.

Presa internațională îl laudă pe Marius Copil după finala de la Basel cu Federer

“Roger Federer a reușit să întoarcă în 2 rânduri meciul, reușind să îi blocheze serviciul și să îl pună în dificultate. Punctul de cotitură al meciului a fost în setul 2, la scorul de 4-4, când Marius Copil a pierdut a pierdut două mingi crezând că a fost fault”, au scris și francezii de la L’Equipe.

ADVERTISEMENT

“Federer a fost condus de Copil în finală cu 1-3 în primul set, iar în cel de-al doilea cu 3-0, numai că nimeni nu îi poate face față elvețianului atunci când acesta joacă pe suprafață dură, mai ales la Basel, turneul de casă al elvețianului”, a notat și Marca.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri