Fotbal intern

Presa internaţională după semifinala România U21-Germania U21. “România a fost o echipă frumoasă”

28.06.2019 | 11:20
Presa internationala dupa semifinala Romania U21Germania U21 Romania a fost o echipa frumoasa

Presa internaţională a apreciat calitatea spectacolului oferit de cele două echipe în semifinala CE de tineret dintre România şi Germania. Concluzia a fost că fiecare echipă a câştigat câte o repriză, dar Germania a ştiut cum să găsească în a doua parte soluţiile pentru a întoarce balanţa unui meci în care la finalul primei reprize lucrurile stăteau foarte prost pentru ei.

Presa internaţională după semifinala România U21 – Germania U21

Trecând peste, până la urmă fireasca satisfacţie de a vedea cele două echipe care făcând egal au scos Italia din lupta pentru cel mai bun loc 2 eliminate la braţ în semifinale, italienii de la Gazzetta dello Sport au scris: ”Germania, prima finalistă! Super Waldschmidt a înghețat România! Dubla lui Pușcaș nu a fost suficientă!

Germania s-a speriat, a fost la pământ și părea că are probleme mari, dar a reușit să recupereze și să se califice în a doua finală. România a încântat în prima repriză, dar nu va ajunge în finală. România a fost, totuși, o echipă frumoasă”

România U21 – Germania U21. Luca Waldschmidt, golgeterul Germaniei

Hagi şi Puşcaş au fost protagonişti

Aceeaşi părere, că România a fost o echipă frumoasă o are şi cotidianul spaniol Marca. ”Germania a trebuit să sufere încă de la început în fața frumoasei echipe a României, în care Pușcaș și Hagi au fost protagoniști”.

Francezii de la L’Equipe scot în evidenţă reuşitele celor golgeterilor din cele două naţionale, George Puşcaş şi Luca Waldschmidt: ”Duelul dintre George Pușcaș și Luca Waldschmidt, cei mai buni marcatori de la turneul final, și-a fructificat toate promisiunile. Primul a adus România în avantaj și a făcut-o să creadă în calificare. Celălalt a readus la viață Germania”.