Presa internațională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după Juventus – Atletico 3-0! ”E un marțian”

Traian Terzian   
in Champions League
13/03/2019, 00:25
Presa internațională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după Juventus – Atletico 3-0! ”E un marțian”
Presa internațională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după ce portughezul a reușit un hattrick în meciul Juventus - Atletico 3-0

Presa internațională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după ce portughezul a reușit un hattrick în meciul Juventus – Atletico 3-0, din manșa secundă a optimilor de finală ale Champions League. ”Bătrâna Doamnă” a reușit o ”remontada” de poveste după ce a pierdut prima manșă, pe Wanda metropolitano, cu scorul de 2-0.

Presa internațională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după Juventus – Atletico 3-0: ”Hattrick nebunesc”

Cotidianul italian Corriere dello Sport a avut unul dintre cele mai inspirate titluri: ”Juventus are un marțian! Tripla de poveste a lui Ronaldo umilește Atletico”. ”Juventus impresionează și e în sferturi! CR7 răstoarnă Atletico”, a scris Gazzetta dello Sport, în timp ce Tuttosport a notat: ”Ronaldo, hattrick nebunesc. Juve o copleșește pe Atletico și se califică”.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Presa spaniolă laudă și ea prestația avută de atacantul portughez. ”Un hattrick de lux semnează revenirea miraculoasă a lui Juventus! Cristiano scufundă Atletico”, a titrat Marca, în timp ce As a scris: ”Cristiano termină cu Atletico”. Și ziarele din Catalonya s-a înclinat în fața geniului portughez: ”Cristiano elimină Atletico cu un hattrick”, a notat Mundo Deportivo, iar Sport a titrat: ”Cristiano Ronaldo semnează revenirea”.

”Remarcabilul hattrick reușit de Ronaldo salvează Juventus”

Cotidianul britanic The Sun a dat titlul ”Eroicul hattrick a lui Ronaldo o duce pe Juventus în sferturi”, în timp ce Mirror a notat: ”Remarcabilul hattrick reușit de Ronaldo salvează Juventus”.

Juventus Torino a învins Atletico Madrid cu 3-0 și s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League. Fără îndoială, omul întâlnirii a fost Cristiano Ronaldo.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×