Fotbal international

Presa internațională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după Juventus – Atletico 3-0! ”E un marțian”

13.03.2019 | 00:25
Presa internațională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după Juventus - Atletico 3-0! ”E un marțian”
Presa internațională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după ce portughezul a reușit un hattrick în meciul Juventus - Atletico 3-0

Presa internațională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după ce portughezul a reușit un hattrick în meciul Juventus – Atletico 3-0, din manșa secundă a optimilor de finală ale Champions League. ”Bătrâna Doamnă” a reușit o ”remontada” de poveste după ce a pierdut prima manșă, pe Wanda metropolitano, cu scorul de 2-0.

Presa internațională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după Juventus – Atletico 3-0: ”Hattrick nebunesc”

Cotidianul italian Corriere dello Sport a avut unul dintre cele mai inspirate titluri: ”Juventus are un marțian! Tripla de poveste a lui Ronaldo umilește Atletico”. ”Juventus impresionează și e în sferturi! CR7 răstoarnă Atletico”, a scris Gazzetta dello Sport, în timp ce Tuttosport a notat: ”Ronaldo, hattrick nebunesc. Juve o copleșește pe Atletico și se califică”.

Presa spaniolă laudă și ea prestația avută de atacantul portughez. ”Un hattrick de lux semnează revenirea miraculoasă a lui Juventus! Cristiano scufundă Atletico”, a titrat Marca, în timp ce As a scris: ”Cristiano termină cu Atletico”. Și ziarele din Catalonya s-a înclinat în fața geniului portughez: ”Cristiano elimină Atletico cu un hattrick”, a notat Mundo Deportivo, iar Sport a titrat: ”Cristiano Ronaldo semnează revenirea”.

”Remarcabilul hattrick reușit de Ronaldo salvează Juventus”

Cotidianul britanic The Sun a dat titlul ”Eroicul hattrick a lui Ronaldo o duce pe Juventus în sferturi”, în timp ce Mirror a notat: ”Remarcabilul hattrick reușit de Ronaldo salvează Juventus”.

Juventus Torino a învins Atletico Madrid cu 3-0 și s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League. Fără îndoială, omul întâlnirii a fost Cristiano Ronaldo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri