Simona Halep

Presa internațională e la picioarele Simonei Halep: ”S-a răzbunat și a ajuns la 100 de victorii de Grand Slam”

14.02.2021 | 13:06
Presa internationala e la picioarele Simonei Halep Sa razbunat si a ajuns la 100 de victorii de Grand Slam
ADVERTISEMENT

Presa internațională e la picioarele Simonei Halep după victoria extraordinară în fața polonezi Iga Swiatek, în optimile de finală ale Australian Open 2021, care a însemnat succesul cu numărul 100 pentru româncă în turneele de Grand Slam.

Halep a ajuns în sferturi după ce a trecut de Iga Swiatek, scor 3-6, 6-1, 6-4, luându-și astfel revanșa după înfrângerea de anul trecut de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Campiona noastră are o misiune foarte dificilă în faza următoare unde o va întâlni pe Serena Williams, cea care a trecut în optimi de Aryna Sabalenka, scor 6-4, 2-6, 6-4.

Simona Halep, lăudată de presa internațională

Deși a avut un start ezitant și a pierdut primul set al întâlnirii cu Iga Swiatek, Simona Halep și-a revenit rapid din startul manșei secunde și nu i-a mai dat nicio șansă polonezei, prestația sa fiind lăudată de presa internațională.

ADVERTISEMENT

”Bătut sever la ultimul Roland Garros, Halep s-a răzbunat pe Iga Swiatek inversînd tendința meciului după un prim set modest. Dându-și seama că era prea pasivă, Halep a pus mai multă greutate în mingea ei”, a scris L’Equipe.

”Românca a fost impecabilă la serviciu și mai presus de toate a arătat mult mai constantă decât adversara sa. Halep a câștigat al 100-lea meci de Grand Slam din carieră și acum se poate gândi la duelul din sferturi cu Serena Williams”, au mai notat francezii.

ADVERTISEMENT

Serviciul lui Halep, scos în evidență

”Simona Halep a revenit după un prim set pierdut pentru a răzbuna înfrângerea cu Iga Swiatek de la Roland Garros și a-și trece în palmares succesul 100 la Grand Slam. În afara game-ului pierdut în primul set, serviciul româncei a arătat bine”, a scris și tennisworldusa.org.

Serena Williams a declarat că așteaptă cu încredere revanșa în fața Simonei Halep, după ce românca a învins-o în ultimul meci direct, în finala de la Wimbledon 2009, atunci când a cucerit al doilea și ultimul său titlu de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după victoria cu Iga Swiatek, care a însemnat succesul cu numărul 100 pentru ea în turneele de Grand Slam, Halep a dezvăluit că se simte puțin obosită și a anunțat că nu va sărbători cu ciocolată această calificare.

ADVERTISEMENT