Simona Halep

Presa internațională, entuziasmată după semifinala de la Australian Open 2020! L’Equipe, derapaj de necrezut: ”Muguruza i-a luat scalpul lui Halep”

30.01.2020 | 10:38
Presa internațională, entuziasmată după semifinala de la Australian Open 2020! L'Equipe, derapaj de necrezut: ”Muguruza i-a luat scalpul lui Halep”
Presa internațională a fost entuziasmată după semifinala de la Australian Open 2020 în care Garbine Muguruza a învins-o la mare luptă pe Simona Halep
ADVERTISEMENT

Presa internațională a fost entuziasmată după semifinala de la Australian Open 2020 în care Garbine Muguruza a învins-o la mare luptă pe Simona Halep.

Presa internațională, entuziasmată după semifinala de la Australian Open 2020: ”Muguruza îi oprește visul lui Halep”

”Garbine Muguruza i-a luat scalpul Simonei Halep pentru a se califica în finală la Australian Open. Nu mai există nicio îndoială: Muguruza a revenit”, a scris cotidianul francez L’Equipe.

Presa internațională are numai cuvinte de laudă pentru Garbine Muguruza după victoria în fața Simonei Halep în semifinalele de la Australian Open 2020. ”Muguruza îi oprește visul lui Halep și ajunge în prima finală din carieră la Australian Open”, a titrat site-ul oficial al WTA.

ADVERTISEMENT

”A fost o bătălie dură pe o căldură ucigătoare”

”Muguruza o trimite la podea pe Halep și se califică în finală”, a titrat și site-ul oficial al Australian Open, care a continuat: ”A fost o bătălie dură pe o căldură ucigătoare, iar Muguruza a fost mai inspirată în momentele decisive”.

”Garbine Muguruza își continuă revenirea spectaculoasă și se califică în finală. A fost un tenis foarte bun, Halep a jucat bine, dar sportiva din Spania a strâns din dinți și a reușit marea surpriză”, scrie BBC.

ADVERTISEMENT

”Garbine a știut să sufere împotriva lui Halep”

Jurnaliștii spanioli exultă după succesul compatrioatei sale. ”Garbine Muguruza ne-a arătat cea mai bună versiune a sa”, a scris Marca, iar As a notat: ”Muguruza duce Spania în finala feminină de la Australian Open după 22 de ani. Ultima care a reușit această performanță este actuala sa antrenoare, Conchita Martinez”.

”Muguruza a făcut-o pe Halep să-și rupă racheta, a jucat briliant și a arătat o atitudine lăudabilă”, a scris Mundo Deportivo, în timp ce cotidianul Sport a notat: ”Garbine a știut să sufere împotriva lui Halep în punctele cheie și a trecut peste căldura sufocantă”.

ADVERTISEMENT

Analiza unei înfrângeri dure

Simona Halep a fost învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7, în semifinale la Australian Open 2020, și a ratat șansa de a accede pentru a doua oară în carieră în finala primului turneu de Grand Slam al anului.

A fost un eşec la capătul căruia Simona Halep nu are foarte multe lucruri să îşi reproşeze. A fost în faţă în ambele seturi, dar punctele cheie ale meciului au mers mereu spre iberică. Muguruza a servit incredibil când a fost în pericol, iar Simona a fost din ce în ce mai frustrată de această situaţie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri