Sporturi

Presa internaţională exultă după victoria Simonei Halep cu Elise Mertens: “Simo celebration!”

27.01.2020 | 04:22
Presa internationala exulta dupa victoria Simonei Halep cu Elise Mertens Simo celebration
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open după ce a învins-o cu 6-4, 6-4 pe Elise Mertens. La finalul unui meci foarte bun făcut de româncă, presa internaţională a lăudat prestaţia Simonei.

Presa internaţională exultă după victoria Simonei Halep cu Elise Mertens

Site-ul oficial de la Australian Open a notat: “Simo celebration”, imediat după victoria campioanei noastre împotriva lui Mertens. Australienii au remarcat că sportiva din Constanţa a reuşit a 13-a calificare în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Site-ul oficial al WTA scrie că “Simona Halep a trecut de Elise Mertens şi a revenit în semifinale la Australian Open”. Site-ul circuitului feminin notează că Halep a reuşit să domine o bună parte a meciului, reuşind să câştige cu 6-4 primul set şi să meargă până la 3-0 în setul secund.

Presa internaţională exultă după victoria Simonei Halep cu Elise Mertens Simo celebration!
Presa internaţională exultă după victoria Simonei Halep cu Elise Mertens Simo celebration!

Simona Halep a făcut show şi la declaraţii: “Darren ţine socoteala banilor pe care îi am de donat”

Apoi, în ciuda revenirii sportivei din Belgia, românca a reuşit să facă break-ul la scorul de 4-4 în setul doi şi să servească sigur pentru calificarea în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a făcut show şi la declaraţiile de după meci: “Sunt fericită că sunt din nou calificată în sferturile de finală. Am pierdut în fața ei la Doha și chiar am fost un pic nervoasă în setul doi. Când ea revenea, mă gândeam că trebuie să merg înainte după fiecare punct. Uneori o iau razna pe terenul de tenis, știu asta.

Darren ține socoteala banilor pe care îi am de donat după privirile pe care le arunc spre lojă. Mă simt foarte bine pe teren, mă ajută să știu că am de contribuit pentru o cauză bună. Ascult muzică în cameră, am câteva piese anume.

ADVERTISEMENT

Mă mai și plimb, îmi place să văd orașul și să cunosc oameni. O să merg la shopping în ziua liberă”, a declarat Simona Halep imediat după victoria împotriva lui Elise Mertens.

În sferturile de finală, campioana noastră va juca împotriva învingătoarei din meciul Kontaveit – Swiatek. Simona Halep este sigură de locul 2 WTA la finalul Australian Open, indiferent de modul în care va încheia competiţia.

ADVERTISEMENT