Sport

UEFA s-a făcut de râs! Reacţiile presei internaţionale după gafa de proporţii de la tragerea la sorţi a optimilor UCL: “Ce farsă” / “Scandalos”

Presa internaţională a reacţionat prompt după grafa de proporţii a oficialilor UEFA de la tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.
13.12.2021 | 15:25
UEFA sa facut de ras Reactiile presei internationale dupa gafa de proportii de la tragerea la sorti a optimilor UCL Ce farsa  Scandalos
ADVERTISEMENT

UEFA a reuşit să se facă de râs la tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor. Controversa nefolosirii bilei pe care era trecut numele lui Manchester United, la extragerea adversarului lui Atletico Madrid, a avut ca efect anularea tragerii la sorţi iniţiale.

Ce scrie presa internaţională despre gafa de proporţii de la tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor

“Se repetă tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. O eroare de software le-a afectat direct pe Villarreal şi Atletico Madrid” – AS (Spania)

ADVERTISEMENT

“Ceva ce nu s-a mai văzut! Se repetă tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor. Aşa arată programul care acum nu mai contează” – Marca (Spania)

“Scandalos! Asta e eroare prin care UEFA este nevoită să repete tragerea la sorţi a optimilor” – Mundo Deportivo (Spania)

ADVERTISEMENT

“Tragera la sorţi a optimilor Ligii Campionilor va fi efectuată din nou. UEFA, eroare după ce Manchester United a ieşit de două ori din urne” – Daily Mail (Anglia)

“Gafă colosală” / “Moment ruşinos”

“Ce farsă! UEFA va efectua o nouă tragere la sorţi după ce a investigat gafa în care a fost implicată bila lui Manchester United” – Mirror (Anglia)

ADVERTISEMENT

“Răsunător! Extragerea meciurilor din optimile de finală va fi efectuată din nou” – Gazzetta dello Sport (Italia)

“Eroare la tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor. Totul va fi repetat” – Corriere dello Sport (Italia)

ADVERTISEMENT

“UEFA va repeta tragerea la sorţi pentru optimile de finală. Gafă colosală la prima tragere, cu un ‘meci neautorizat’ pe tablou” – Bild (Germania)

“UEFA dă vina pe o eroare tehnică. Tragerea la sorţi va fi repetată după mai multe gafe” – Sky Sports (UK)

“UEFA a suferit un moment ruşinos la tragerea la sorţi. Manchester United nu a fost luată în calcul ca posibil adversar pentru Atletico Madrid. Totul va fi repetat” – ESPN (SUA)

ADVERTISEMENT
Tags: