Simona Halep

Presa internațională, impresionată de jocul Simonei Halep: ”A avut toate răspunsurile”

03.02.2021 | 13:51
Presa internationala impresionata de jocul Simonei Halep A avut toate raspunsurile
ADVERTISEMENT

Presa internațională a fost impresionată de jocul solid arătat de Simona Halep în meciul cu Laura Siegemund din optimile de finală ale Gippsland Trophy.

Campioana noastră s-a impus fără probleme cu 6-2, 6-4 și a egalat la doi scorul întâlnirilor directe cu sportiva din Germania.

ADVERTISEMENT

Românca a fost în formă și la interviul de la finalul partidei, acolo unde a avut un dialog spumos cu antrenorul Darren Cahill aflat în tribune.

Jocul Simonei Halep, apreciat de presa internațională

Presa internațională nu a contenit cu laudele la adresa Simonei Halep după succesul din meciul cu Laura Siegemund, iar jurnaliștii au remarcat jocul solid al numărul 2 WTA în ciuda faptului că nu a mai fost pe teren din octombrie 2020.

ADVERTISEMENT

”Halep a ‘înfășurat’ o victorie cu 6-2, 6-4 împotriva Laurei Siegemund pe Margaret Court Arena, la câteva minute după victoria Ektarinei Alexandrova. Un prim set dominant de româncă a făcut loc unui set secund mai strâns, în care Halep a revenit de la 2-0.

Țintind pentru a treia victorie din carieră împotriva lui Halep și prima în ultimii patru ani, fosta jucătoare din Top 30 și-a folosit toate abilitățile pentru a prelungi meciul, dar fostul lider mondial a avut toate răspunsurile: luând ultimele trei game-uri, favorita de la Gippsland a câștigat după o oră și 33 de minute”, a scris site-ul oficial al WTA.

ADVERTISEMENT

”Halep, cu un ritm bun, merge în sferturile de finală la Gippsland după ce a învins-o pe Laura Siegemund cu 6-2, 6-4 și o va înfrunta pe Ekaterina Alexandrova în runda următoare”, a notat și ESPN Argentina.

În sferturile de finală, Simona Halep o va înfrunta pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 9. Întâlnirea este programată joi, 4 februarie, după ora 05:00, pe 3 de la Melbourne.

ADVERTISEMENT

După victoria cu Laura Siegemund din optimile de finală de Gippsland Trophy, românca și-a asigurat un premiu de 8.770 de dolari şi cu 100 de puncte în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT