ADVERTISEMENT
Sporturi

Presa internațională intervine în conflictul Țiriac – Ohanian: “Prestaţia Serenei Williams le-a închis gura multor contestatari”

Autor: Eduard Dimiean | 17.02.2021 | 12:01
Presa internațională intervine în conflictul Țiriac - Ohanian:
Presa internațională intervine în conflictul Țiriac - Ohanian: "Prestaţia Serenei Williams le-a închis gura multor contestatari" (hepta)

Presa internațională intervine în conflictul iscat între Ion Țiriac și soțul Serenei Williams după partida pierdută de Simona Halep la Australian Open. Alexis Ohanian l-a atacat pe fostul mare tenismen român printr-un mesaj postat pe Twitter, imediat meci, fapt ce a a provocat reacții în lanț.

ADVERTISEMENT

Scandalul s-a amplificat, urmând și alte intervenții legate de acest subiect, inclusiv din partea lui Ilie Năstase. Presa a comentat cele întâmplate și nu s-a abținut să puncteze intervenția lui Ion Ion Țiriac, fiul magnatului român.

Printre cuvintele jignitoare folosite de soțul Serenei la adresa lui Ion Țiriac, s-au numărat “clovn, rasist și sexist”. Insultele vin după ce Țiriac o îndemna pe Serena Williams să se retragă din cauza vârstei înaintate.

ADVERTISEMENT

Presa internațională: “Prestația Serenei Williams le-a închis gura multor contestatari!”

“Soţul Serenei Williams a lansat un nou atac la adresa patronului Madrid Open, Ion Ţiriac, după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep, 6-3, 6-3, pe Rod Laver Arena. Prestaţia Serenei Williams le-a închis gura multor contestatari, iar Ion Ţiriac a fost unul dintre cei mai vehemenţi critici. După succesul soţiei sale, Ohanian l-a criticat dur pe Ţiriac pe social media”, a scris MSN.com.

Cotidianul New York Post a stat cu ochii pe Alexis Ohanian, i-au observat emoțiile din timpul meciului dar și postarea jignitoare la adresa lui Ion Țiriac: “Purtând un tricou cu ‘cea mai mare sportivă’, Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, a transmis clar încă de la început că este suporterul numărul 1 al soţiei sale. Chiar înainte ca meciul să înceapă, Ohanian era agitat, iar gesturile sale au fost elocvente.

ADVERTISEMENT

În timpul meciului, Ohanian a strâns pumnul, s-a bucurat, a încurajat-o pe Serena, a bătut din palme şi s-a ridicat de pe scaun aproape la fiecare punct câştigător al soţiei sale. După meci, Ohanian a postat pe Twitter un mesaj pentru miliardarul Ion Ţiriac, care afirmase că Serena ar trebui să se retragă, din cauza vârstei şi a greutăţii”.

FoxSports: “Episod urât în scandalul din tenis”

FoxSports a atras atenția asupra modului în care scandalul dintre cei doi a degenerat: “Neîncredere şi dezgust: episod urât în scandalul din tenis, după ce fiul lui Ion Ţiriac s-a implicat în poveste. Scandalul dintre Ion Ţiriac şi Alexis Ohanian şi-a consumat un nou episod. Serena Williams a învins-o pe Simona Halep, 6-3, 6-3, iar Ohanian l-a atacat din nou pe Ţiriac, care afirmase că sportiva din SUA ar trebui să se retragă. Fiul lui Ion Ţiriac, Alexandru, a ieşit şi şi-a apărat tatăl, duă criticile primite. A postat o scrisoare deschisă, dar a fost şi el apostrofat pe social media.”

ADVERTISEMENT

Yahoo Sports a evidențiat tricolul purtat de Ohanian în tribune, dar și faptul că acesta nu a uitat de afirmațiile din trecut ale lui Ion Țiriac: “Co-fondatorul Reddit a fost în loja Serenei, alături de antrenorul Patrick Muratoglou, şi a purtat un tricou sugestiv, cu „cea mai mare sportivă”. Deja un susţinător vocal al Serenei, atât pe teren, cât şi în afara lui, Alexis Ohanian a lansat un atac pe Twitter la adresa contestatarilor.

Ohanian şi-a îndreptat criticile spre Ion Ţiriac, fostul jucător de tenis român care a sugerat că Williams este prea bătrână pentru a mai juca tenis. Se pare că Ohanian are o memorie foarte bună, din moment ce a scris asta imediat după victoria în faţa Simonei Halep. Prezenţa entuziastă şi vocală a lui Ohanian la Melbourne Park nu a trecut neobservată.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!