Sporturi

Presa internațională, la picioarele Biancăi Andreescu după calificarea în optimile de la Miami! „Pur și simplu știe de ce e nevoie ca să fie o campioană”

24.03.2019 | 08:40
Presa internationala la picioarele Biancai Andreescu dupa calificarea in optimile de la Miami Pur si simplu stie de ce e nevoie ca sa fie o campioana

Presa internațională este la picioarele Biancăi Andreescu după ce sportiva care reprezintă Canada s-a calificat în optimile turneului de la Miami! A 24-a jucătoare a lumii a executat-o în 3 seturi pe Angelique Kerber pentru a doua oară în doar câteva zile. Cele două s-au întâlnit în premieră în finala turneului de la Indian Wells. A fost un meci de zile mari la capătul căruia sportiva cu părinți români a reușit să câștige primul turneu din carieră

Presa internațională, la picioarele Biancăi Andreescu după calificarea în optimile de la Miami!

După ultimul act din California a urmat șocul din Florida, unul început perfect de Andreescu. 6-4 a arătat tabela de marcaj, dar Kerber și-a revenit și a punctat cu același scor în actul secund. Decisivul nu a avut istoric și Andreescu s-a impus cu 6-1. Două ore și zece minute a durat meciul, unul care i-a impresionat pe ziariștii străini. Sportsnet nu a ezitat și a titrat – „chiar și atunci când toate îți sunt împotrivă, nu ai voie să renunți. Bianca Andreescu pur și simplu știe de ce e nevoie ca să ajungă o campioană”. 

WTA Tennis a mers pe aceeași linie și în timpul meciului a postat pe contul oficial de twitter mai multe reușite de senzație ale Biancăi Andreescu. „Un forehand excepțional”, „un lob de pe altă planetă”, „mai poate fi oprită jucătoarea din Canada?”, au fost doar câteva din momentele scoase în evidență de oficialii circuitului, în contextul în care Andreescu părea să găsească mereu lovituri spectaculoase.

Presa internațională, la picioarele Biancăi Andreescu după calificarea în optimile de la Miami! Andreescu
Titlul celor de la WTA Tennis după victoria Biancăi Andreescu

Andreescu, noua senzație a tenisului mondial

„O vorbă veche spune că partea a doua a unui film, continuarea lui, nu poate fi niciodată la fel de bună precum originalul. În mod evident meciul dintre Bianca Andreescu și Angelique Kerber reprezintă o excepție. La șase zile distanță cele două au oferit un nou spectacol”, au mai scris cei de la wtatennis. Tennis.com au mers pe aceeași idee. „Ce meci, ce reușită pentru senzația Andreescu”.

„Săptămână de vis pentru Andreescu, săptămână în care a devenit un adevărat star în tenisul mondial”, au scris și americanii de la ESPN. „Bianca Andreescu reușește o nouă victorie miraculoasă cu Kerber”, au publicat și cei de la Sporting News după al doilea meci câștigat de aceasta în fața sportivei din Germania.

  • 24 este locul ocupat de Bianca Andreescu în clasamentul WTA