Presa internațională o laudă pe Halep! ”Și-a luat o revanşă frumoasă”

Traian Terzian   
in Tenis
16/05/2018, 18:24
Presa internațională o laudă pe Halep! ”Și-a luat o revanşă frumoasă”
Presa internațională a lăudat-o pe Simona Halep după victoria în fața japonezei Naomi Osaka, în turul doi al turneului de la Roma

Presa internațională o laudă pe Simona Halep, liderul clasamentului WTA, după victoria senzațională în fața japonezei Naomi Osaka, în turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.703.000 de euro.

”Halep şi-a luat o revanşă frumoasă pentru înfrângerea din martie de la Indian Wells. S-a impus uşor, în doar 59 de minute”, a scris site-ul oficial al competiției, în timp ce Eurosport a notat ”De doar 60 de minute a avut nevoie numărul 1 WTA pentru a o învinge pe Naomi Osaka”.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Presa internațională o laudă pe Halep: ”A fost expeditivă cu Osaka”

Și cotidianul francez L’Equipe a lăudat-o pe Simona Halep după meciul cu Naomi Osaka: ”Simona Halep, expeditivă contra lui Naomi Osaka. Liderul WTA nu s-a complicat. Detronată la Madrid săptămâna trecută, Simona Halep vrea să se revanşeze pe zgura de la Roma. Iar românca a dovedit asta miercuri”.

Site-ul WTA a notat că românca a câștigat 12 ghem-uri la rând: ”Numărul 1 mondial a început excelent turneul de la Roma, cu o victorie obţinută după ce a câştigat 12 game-uri consecutiv. Halep a reuşit 15 lovituri direct câştigătoare şi a comis doar 14 greşeli neforţate, faţă de cele 29 ale japonezei”.

Halep a avut o prestație de zile mari în meciul din turul doi cu Naomi Osaka, pe care l-a câștigat cu un categoric 6-1, 6-0.

La finalul meciului cu Osaka, Simona Halep a lăudat publicul prezent la turneul din capitala Italiei. Mă simt excelent pe Pietrangeli. Este terenul meu favorit. Ador să joc la Roma. A fost un public numeros din România, unul cald. M-au aplaudat și m-au susținut pe toată durata partidei. Mă bucur mult că am reușit să îi mulțumesc. A fost un meci foarte, foarte bun. Am salvat multe mingi de break. Nu am cedat niciun punct. Aici am făcut diferența. A fost diferită suprafața față de meciul trecut, când am pierdut la Indian Wells”, a declarat românca.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×