Sporturi

Presa internațională, reacție dură după conflictul Bianca Andreescu – Angelique Kerber! „Nu e ușor să fii fata cea nouă în circuit”

25.03.2019 | 09:24
Presa internationala reactie dura dupa conflictul Bianca Andreescu  Angelique Kerber Nu e usor sa fii fata cea noua in circuit

La doar câteva ore după încheierea partidei disputată la Miami între Bianca Andreescu și Angelique Kerber, presa internațională încă mai analiza conflictul. Încet, dar sigur au ieșit la suprafață primele concluzii și ziariștii nu au ezistat să ofere o reacție dură după ce sportiva din Germania i-a spus adversarei: “Esti cea mai melodramatică jucătoare din istorie!”

Presa internațională, reacție dură după conflictul Bianca Andreescu – Angelique Kerber!

De altfel, imaginile cu reacția lui Kerber au făcut înconjurul lumii în ultimele 24 de ore, evenimentul devenind viral în mediul online și nu numai. Cei de la News.com.au nu au ezitat și au scris: „Kerber este de obicei destul de cordiala, din acest motiv este surprinzatoare reactia avuta la adresa tinerei senzatii Bianca Andreescu. Dupa ce a pierdut, Kerber a avut cea mai rapida strangere de mana la fileu pe care ati vazut-o vreodata. Si asta n-a fost tot! Pana la urma, Kerber – care a fost in mod evident deranjata de comportamentul lui Andreescu, a avut si cateva cuvinte sa-i transmita”

Și ziariștii de la Metro au analizat conflictul. „Angelique Kerber s-a luat de Bianca Andreescu la fileu dupa infrangerea de la Miami! Kerber pare scoasa din sarite de prezenta Biancai Andreescu. Invinsa de doua ori intr-o saptamana de Bianca, Kerber i-a oferit adversarei o strangere de mana rece la fileu”

Presa internațională, reacție dură după conflictul Bianca Andreescu - Angelique Kerber! Andreescu
Bianca Andreescu a câștigat turneul de la Indian Wells

„Nu e ușor să fii fata cea nouă în circuit”

Eurosport a mers pe ideea că Angelique Kerber a fost, pur și simplu, scoasă din sărite de jocul prestat de Bianca Andreescu. „Angelique Kerber s-a rastit de adversara la finalul meciului. Kerber a fost cu adevarat scoasa din sarite. Nici macar nu a incercat sa ascunda acest lucru, cu siguranta nu in fata invingatoarei sale. Dupa meci i-a aruncat o privire urata, o strangere de mana rece, urmate de cateva cuvinte de ocara”

Jurnaliștii de la Punto de Break au avut cea mai fermă reacție. „Nu-i usor sa fii fata cea noua in circuit, sa castigi finala de la Indian Wells, iar sase zile mai tarziu sa apari din nou in calea lui Kerber si s-o elimini de la Miami. Nu mai este niciun dubiu ca Bianca si Kerber sunt departe de a fi cele mai bune prietene, ceea ce am putut vedea din imaginile de la salut”, au titrat aceștia.

  • 23 este locul ocupat de Bianca Andreescu în clasamentul WTA