Simona Halep

Presa internațională reacționează după calificarea Simonei Halep în turul trei la Roland Garros 2019: ”S-a complicat, dar continuă să viseze”

30.05.2019 | 22:04
Presa internationala reactioneaza dupa calificarea Simonei Halep in turul trei la Roland Garros 2019 Sa complicat dar continua sa viseze

Presa internațională reacționează după calificarea Simonei Halep în turul trei la Roland Garros 2019 și scrie despre faptul că fostul lider mondial și-a complicat viața într-un meci pe care putea să-l câștige mult mai ușor. Campioana en-titre a trecut de poloneza Magda Linette, scor 6-4, 5-7, 6-3, după un meci de peste două ore.

Presa internațională reacționează după calificarea Simonei Halep în turul trei la Roland Garros 2019: ”A fost o provocare dificilă”

Presa internațională a scris despre calificarea dificilă a Simonei Halep în turul trei la Roland Garros 2019. ”S-a complicat, a jucat din nou trei seturi, dar continuă să viseze”, a scris publicația braziliană Raquete na Mao, în timp ce site-ul oficial al WTA a notat că meciul cu Magda Linette a fost pentru liderul mondial ”o provocare dificilă”. ”Pentru a doua oară în tot atâtea meciuri, Halep a avut nevoie de decisiv pentru a se califica”, au mai scris jurnaliștii de la WTA. Ziariștii de la L’Equipe au titrat: ”Halep a fost chinuită, dar s-a calificat în turul trei”, iar cei de la 24sport.fr au notat: ”Halep în chinuri”.

La finalul întâlnirii cu Magda Linette, Simona Halep a dezvăluit că nu s-a simțit deloc bine. Ea va juca în turul trei cu învingătoarea meciului dintre Aleksandra Krunic și Lesia Tsurenko, meciul urmând să aină loc sâmbătă, 1 iunie, la o oră ce urmează să fie stabilită de organizatori.