Fotbal international

Presa internațională scrie despre drama lui Ovidiu Hațegan! “Starul lui Liverpool l-a consolat pe arbitrul în lacrimi”

20.11.2018 | 13:25
Presa internationala scrie despre drama lui Ovidiu Hategan Starul lui Liverpool la consolat pe arbitrul in lacrimi

Presa internațională a scris despre drama prin care a trecut arbitrul Ovidiu Hațegan în timpul meciului Germania – Olanda, din Grupa 1 a Diviziei A a Ligii Națiunilor. ”Centralul” român a aflat la pauza întâlnirii de la Gelsenkirchen că mama sa a decedat, iar după ultimul fluier a izbucnit în lacrimi și a fost consolat de fundașul olandez Virgil van Dijk.

”Van Dijk a arătat de ce e căpitan: l-a consolat pe arbitrul care plânge!”, a scris publicația olandeză Voetbal International, în timp ce jurnaliștii de la Algemeen Dagblad au notat: ”Van Dijk îl consolează pe arbitrul în doliu”.

Drama lui Ovidiu Hațegan în presa internațională: ”Van Dijk a făcut un gest frumos”

Drama prin care a trecut Ovidiu Hațegan la meciul de la Gelsenkirchen a fost remarcată de toată presa internațională, cotidianul maghiar Nemzeti Sport notând: ”Arbitrul Hațegan a început să plângă, iar Van Dijk a făcut un gest frumos: l-a consolat!”.

Virgil van Dijk îi cere explicații lui Ovidiu Hațegan în timpul meciului Germania - Olanda din Liga Națiunilor
Virgil van Dijk îi cere explicații lui Ovidiu Hațegan în timpul meciului Germania – Olanda din Liga Națiunilor

Și presa engleză a marcat momentul trist de la finalul partidei Germania – Olanda 2-2”Ați văzut imaginile astea incredibile?”, a scris Daily Star”, iar metro.co.uk a notat: ”Starul lui Liverpool l-a consolat pe arbitrul în lacrimi”. Site-ul 101greatgoals.com a remarcat faptul că Van Dijk a preferat să-l consoleze pe Ovidiu Hațegan înainte de a sărbători calificarea Olandei: ”Minunat gest”.

Olanda s-a calificat la turneul final al Ligii Națiunilor

Arbitrul Ovidiu Hațegan a izbucnit în lacrimi la finalul meciului Germania – Olanda după ce a aflat de moartea mamei sale și a fost consolat de căpitanul oaspeților Virgil van Dijk. Imaginile au făcut înconjurul lumii imediat, iar fundașul lui FC Liverpool și-a explicat dgestul.

Virgil van Dijk a marcat golul egalizator în minutele de prelungire ale întâlnirii de pe Veltins Arena și astfel Olanda a câștigat grupa din Liga Națiunilor și s-a calificat la turneul final care va avea loc în Portugalia, în vara anului 2019.