Sporturi

Presa internațională, după Simona Halep – Serena Williams: „Un meci epic!”

21.01.2019 | 13:21
Presa internationala dupa Simona Halep  Serena Williams Un meci epic

Meciul dintre Simona Halep și Serena Williams din optimile de finală ale Australian Open a fost unul dintre subiectele zilei în presa americană și internațională. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

Chiar dacă Simona Halep a pierdut în trei seturi, scor 1-6, 6-4, 4-6, prestația ei a fost lăudată de jurnaliștii de peste ocean. New York Times a titrat că „Serena o învinge la limită pe Halep: Williams a oprit o revenire spectaculoasă a numărului 1 mondial, Simona Halep, și a obținut calificarea în sferturile de finală”.  Asta în timp ce CNN a titrat că „Serena Williams a ajuns în sferturile de finală după ce a trecut un test sever împotriva numărului 1 mondial, Simona Halep”.

Presa internațională, despre Simona Halep – Serena Williams

De asemenea, USA Today a scris că „Serena Williams care a venit pe teren astăzi pentru a juca împotriva numărului 1 mondial Simona Halep a arătat foarte mult ca jucătoarea care a câștigat 23 de titluri de Grand Slam. Serena Williams și-a asumat mai multe riscuri luni, cu 44 de lovituri câștigătoare față de cele 24 ale lui Halep. Cu toate acestea, a oferit și mult mai multe erori, 31 față de 12. În setul trei, a fost o joacă de-a șoarecele și pisica, iar ambele jucătoare au avut oportunitatea să preia controlul setului. Halep a fost prima care a „clipit” și și-a pierdut serviciul în game-ul șapte.”

Britanicii de la BBC au titrat că Serena Williams a învins-o pe Simona Halep într-un meci epic! Serena a arătat de ce este favorită la câștigarea titlului după ce a trecut de numărul 1 mondial, Simona Halep, într-un meci din optimi de înaltă calitate. Și chinezii de la Xinhua au discutat despre partida din optimile de la Australian Open. „Serena Williams a reușit să iasă învingătoare după lupta cu favorita numărul 1, Simona Halep, și a ajuns în sferturile Australian Open.

Ce spune presa internațională, după meciul dintre Simona Halep și Serena Williams

În sferturi, Serena Williams o va întâlni pe jucătoarea din Cehia Karolina Pliskova. Partida se va juca miercuri, în ziua a zecea a turneului de la Antipozi.