Sporturi

Presa internațională o elogiază pe româncă: “Grande Simona!” / “Halep a dezmembrat-o pe Venus!”

19.01.2019 | 13:48
Presa internationala o elogiaza pe romanca Grande Simona  Halep a dezmembrato pe Venus

Victoria Simonei Halep în fața americancei Venus Williams a impresionat presa internațională. ”Grande Simona!” sau ”Halep a dezmembrat-o pe Venus” au titrat publicațiile din lume, după ce numărul 1 mondial a trecut americancă, scor 6-2, 6-3.

„Simona Halep a trecut ușor peste Venus Williams, 6-2, 6-3 și și-a stabilit o întâlnire contra Serenei în optimile de la Australian Open”, a notat site-ul WTA. Și cei de la BBC au scris: „Favorita numărul 1, Simona Halep, și-a programat o întâlnire mult-așteptată în optimile Australian Open cu Serena Williams, după ce a bătut-o pe Venus, sora mai mare a americancei”. Francezii de la L’Equipe au fost și ei impresionați de victoria Simonei Halep în fața lui Venus: „De la un Williams la alta: Simona Halep a defilat cu Venus Williams, pe care a eliminat-o în două seturi, scor 6-2, 6-3. Halep se va reîntâlni acum cu Serena Williams, pentru un loc în sferturile de la Australian Open”. Asta în timp ce britanicii de la The Telegraph au titrat: „Simona Halep a distrus-o pe Venus Williams pentru a confirma întâlnirea cu Serena la Australian Open”.

Simona Halep, lăudată în „L’Equipe’ după victoria cu Venus Williams

Presa internațională o laudă pe Simona Halep, după victoria cu Venus Williams

Cei de la Tennis.com au arătat că Halep s-a descurcat mult mai bine decât în primele două partide: „După un meci strâns cu Sofia Kenin, numărul 1 mondial Simona Halep a spus că va vrea să joace mult mai bine în meciul ei din turul trei. Și a fost. Românca tocmai a dezmembrat-o pe Venus Williams, scor 6-2, 6-3. Urmează acum meciul cu Serena Williams.”

„Una grande Simona! (”O Simona uriașă!”) Halep a câștigat duelul cu Venus Williams, scor 6-2, 6-3. Acum urmează un super meci, în compania Serenei Williams”, au notat cei de la We Are Tennis Italia. De asemenea, Live Tennis a avut o reacție scurtă, dar grăitoare: „Fabuloasă performanța Simonei Halep. Numărul 1 mondial și-a impus autoritatea pe Margaret Court și a bătut-o pe Venus Williams, 6-2, 6-3.”

Simona Halep, lăudată în presa internațională după victoria cu Venus Williams

Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams în ziua a opta de la Australian Open. Duelul din optimile de la Australian Open se va juca fie duminică noaptea, fie luni dimineața, în funcție de decizia organizatorilor.