Sporturi

Presa internațională o elogiază pe româncă: “Grande Simona!” / “Halep a dezmembrat-o pe Venus!”

19.01.2019 | 13:48
Presa internațională o laudă pe Simona Halep după victoria cu Venus Williams

Victoria Simonei Halep în fața americancei Venus Williams a impresionat presa internațională. ”Grande Simona!” sau ”Halep a dezmembrat-o pe Venus” au titrat publicațiile din lume, după ce numărul 1 mondial a trecut americancă, scor 6-2, 6-3.

„Simona Halep a trecut ușor peste Venus Williams, 6-2, 6-3 și și-a stabilit o întâlnire contra Serenei în optimile de la Australian Open”, a notat site-ul WTA. Și cei de la BBC au scris: „Favorita numărul 1, Simona Halep, și-a programat o întâlnire mult-așteptată în optimile Australian Open cu Serena Williams, după ce a bătut-o pe Venus, sora mai mare a americancei”. Francezii de la L’Equipe au fost și ei impresionați de victoria Simonei Halep în fața lui Venus: „De la un Williams la alta: Simona Halep a defilat cu Venus Williams, pe care a eliminat-o în două seturi, scor 6-2, 6-3. Halep se va reîntâlni acum cu Serena Williams, pentru un loc în sferturile de la Australian Open”. Asta în timp ce britanicii de la The Telegraph au titrat: „Simona Halep a distrus-o pe Venus Williams pentru a confirma întâlnirea cu Serena la Australian Open”.

Simona Halep, lăudată în „L’Equipe’ după victoria cu Venus Williams

Presa internațională o laudă pe Simona Halep, după victoria cu Venus Williams

Cei de la Tennis.com au arătat că Halep s-a descurcat mult mai bine decât în primele două partide: „După un meci strâns cu Sofia Kenin, numărul 1 mondial Simona Halep a spus că va vrea să joace mult mai bine în meciul ei din turul trei. Și a fost. Românca tocmai a dezmembrat-o pe Venus Williams, scor 6-2, 6-3. Urmează acum meciul cu Serena Williams.”

„Una grande Simona! (”O Simona uriașă!”) Halep a câștigat duelul cu Venus Williams, scor 6-2, 6-3. Acum urmează un super meci, în compania Serenei Williams”, au notat cei de la We Are Tennis Italia. De asemenea, Live Tennis a avut o reacție scurtă, dar grăitoare: „Fabuloasă performanța Simonei Halep. Numărul 1 mondial și-a impus autoritatea pe Margaret Court și a bătut-o pe Venus Williams, 6-2, 6-3.”

Simona Halep, lăudată în presa internațională după victoria cu Venus Williams

Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams în ziua a opta de la Australian Open. Duelul din optimile de la Australian Open se va juca fie duminică noaptea, fie luni dimineața, în funcție de decizia organizatorilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri